|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
chessmaster |
İletim - 07/12/2007 : 10:40:00 Arkadaşlar ben gta yı çıktığından beri oynuyorum fakat hiç yama yüklemedim :D gta san andreas tan sıkılınca vice city e geri döndüm ve birkaç yama indireyim dedim; bir arkadaşım gtainside.com dan istediğim araba yı indirebileceğimi söyledi fakat kafama birkaç şey takıldı ;
1)bu sitede araba yamalarında virüs çıkıyormu ? (şahsen ben indirdim ama 1mb lık dosyalar olduğu için tarama yaptırma gereği duymadım) 2)bu yamaları orjinal araba dosyaları ile değiştirecem galiba ama orjinal araba dosyalarının yeri bir zahmet :D
yardımcı olursanız sevinirim , şimdiden teşekkürler... |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
raptechno |
İletim - 14/12/2007 : 18:03:38 usta ben de image tooldan araba yaması yuklemeyı denedım ama su hatayı verıyo işte resmı; [URL=http://img267.imageshack.us/my.php?image=adsznb8.jpg][IMG] |
omer1615 |
İletim - 07/12/2007 : 11:56:12 ahhh keske yapa bilsek bende 2 senedir ole program ariyom ama bulamadim |
chessmaster |
İletim - 07/12/2007 : 11:36:18 eyw. :D birşey daha soracam , bu img. tools tan araba yapabiliyoruzmu ? |
omer1615 |
İletim - 07/12/2007 : 11:28:41 ya dedigin site www.gtainside.com ise solda vc kisminda tools var ona bas sonra ordan img tools u bul indir bittiginde programi ac ve open a bas gta vc klasorunun models in icinde gta3.img var onu ac sonra yukleyecegin arabanin modeli ne ise ornegin admiral ordan admiral i bul ve sil sonra commands dan add a bas sonra indirdigin ararba yi ekle bukadar... |
|
|
|