AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 HOT COFFE MODU AÇIKLAMA

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
sonats İletim - 15/11/2007 : 17:23:32
Rockstargames'i çok zor durumda bırakan Hot Coffee modu Türkiye'de de birçok kişinin aklını karıştırdı.Kimisi bu modun serbestçe yayınlanmasını isterken kimileri de kesinlikle yayınlanmamasından yanaydı.

Oyunun yapımcısı olan Rockstargames bu modun yayınlanmasını kesinlikle istemediği için sitemiz bu moda kesinlikle destek vermemektedir.

Genel ahlaka aykırı bir mod olduğundan dolayı resimlerinin yayınlanmasını,içeriğinin seviyesiz bir şekilde anlatılmasını ve hakkında konu açılmasını yönetim olarak yasaklansın

Açılan konular uyarı yapılmaksızın silinsin.Israr ederek aynı konuyu açanlar ise 1 gün forumumuzdan uzaklaştırılacaktır.

bu konunu sabitlenmesini istiyorum ve gereğini arz ediyorum

2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
sonats İletim - 20/11/2007 : 16:33:07
pardon kardeş öür dilerim yanlış yazmışım
"Israr ederek aynı konuyu açanlar ise 1 gün forumumuzdan uzaklaştırılacaktır." bu aslında
"Israr ederek aynı konuyu açanlar ise 1 gün forumumuzdan uzaklaştırılsın." dicektim.!
Palad1n İletim - 15/11/2007 : 17:40:45
Birincisi, bu konu oldukça uzun zaman önce gerekli açıklama ve link silme işlemiyle sitede yapıldı. İkincisi aradan onca zaman geçmiş, sen hot coffee hot coffee diyerek ters tepki yapıyorsun ki bu konunla tamamen ters. Üçüncüsü "Israr ederek aynı konuyu açanlar ise 1 gün forumumuzdan uzaklaştırılacaktır." Pardon da, bu yetki nereden geliyor?..

Son olarak forumda konu sabitleme sistemi yok

0.03 Snitz Forums 2000