|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
GFB06ERCAN |
İletim - 12/11/2007 : 20:52:47 SEVGİLİ ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYE OLDUM.İNŞALLAH BANA YARDIM EDEBİLİRSİNİZ!ARKADAŞLAR GTA SANANDREASDA ŞUGÖREVİ GEÇEMEDİM: HANİ BİR ARABA MODİFİYE EDİYORSUN DA SONRA BİR ARABA ZIPLATMA GÖSTERİSİNE GİDİYORSUN DA BİR KIZ ARABANA BİNİYORDA SONRA SANA ŞOV YAPMALARINI İSTİYOLAR YA!,İŞDE BURAYI GEÇEMEDİM BİRTÜRLÜ.BÜTÜN GÖREVLERİ BİTİRDİM BİRTEK BU GÖREVİ BAŞARAMADIĞIM İÇİN OYUNDA BİR TAKIM İLERLEMELER GERÇEKLEŞTİREMEDİM HENÜZ.( ARABAYI ZIPLATIRKEN CAPS LOCK TUŞU İLE ZIPLATILDIĞINI BİLİYORUM YADA KILAVYENİN NUMLOK TUŞLARININ OLDUĞU YERDEKİ ENTER TUŞUYLA ZIPLATILDIĞINI BİLİYORUM FAKAT OYUNDA KARŞIMA GELEN YÖN OKLARINIDA AYNI ŞEKİLDE TAKİP EDİYORUM VE GENE GÖREVİ BAŞARAMIYORUM HER DEFASINDA (BAD) DİYE YAZI YAZIYOR BİR TÜRLÜ İYİ SEVİYEDE ARABAYI ZIPLATAMIYORUM ALDIĞI EN FAZLA PUAN 1500 OLDU AMA GENE GEÇEMİYORUM ) BU GÖREVİ GEÇMEK İÇİN BİR KOLAYLIK SAĞLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. LÜTFEN BANA YARDIM EDİN BU GÖREVİ GEÇMEM İÇİN BİR KOLAY ÇÖZÜM BULUN. |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ceyceyfb |
İletim - 28/11/2007 : 12:33:59 num lock tuşları ile ama bende şöyle oluodu yavaş yavaş gelip birden hızlanıo |
Palad1n |
İletim - 12/11/2007 : 21:53:34 Öncelikle bir daha büyük harfle yazmamanı isteyip sorunun çözümünü açıklayayım: Ekranda gördüğün an direk mi basıyorsun? Tam yuvalağın ortasına geldiğinde basıcaksın, tam ortası. Gerisini biliyorsun zaten numpad ile yapılıyor |
|
|
|