AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Uzman Prof GTA San Andreas'çılar Yardım Foto Çekme

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
wiltort İletim - 10/11/2007 : 03:16:08
benden bir kasabaya inip eski dostumun fotoğraflarını çekmemi istiyorlar.çok basit olabilir bu görev ama bendeki san andreas rusca olduğu için görevi tamamlayamıyorum yada oyun bozuk:)gösterilen kırmızı noktaya gidiyorum gösterilen kişinin fotoğraflarını çekiyorum ama görev olmuyor?daha ayrıntılı bi taktiğimi var?ne zaman çekmeliyim o fotoğrafı?zamanmı önemli bu konuda yoksa fotoğraf adetimi?

resmi koydum aşağıya bi zahmet arkadaşlar yardımcı olun.
http://img453.imageshack.us/img453/2986/dfkm2.jpg
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
kobebryant İletim - 28/11/2007 : 19:21:17
bak simdi oraya tek tek 3-4 tane adam gelecek sabırla bekle orda gelen adamların en az 3-4 tane resmini cek unutma ama gelen her adamın resmini en azından 3 kere cekmelisin daha sonra gelecek adamlar bittigi zaman görev kendiliginden devam eder zaten ! bu rusca'yla ilgili olarakta türkçe versiyonunu indir yükle options'tan ezberlediysen english'ten türkçe bölümüne ayarla !
ceyceyfb İletim - 28/11/2007 : 12:39:51
ben de rusça oynuyordum ama türkçe yaptım hatta bi konu açmıştım bak şimdi beni iyi dinle...Şimdi cdyi tak sonra aç orda TÜRKÇE yazan klasör varya onu kopyala sonra oyunun üzerine sağ tıkla özellikler de orda hedef bul var ona tıkla sonra çıkan klasöre yapıştır kopyaladığın klasörü çıkan pencereyede tümüne evet de eğer tümüne evet yoksa evet de sonra oyunu aç iyi oyunlar kolay gelsin eğer unutkansan şöyle yap bunu aşağıya al baka baka yap inşallah anlamışsındır kollarım koptu bi daha yazamam
omer1615 İletim - 12/11/2007 : 18:40:34
hehe
wiltort İletim - 12/11/2007 : 18:33:46
yok kardeş dediğini yaptım deyişen bişey yok saol yinede napalım bende gta san andreas sın ruscasını oynamaya çalışan ilk türk olurum:)
sonats İletim - 12/11/2007 : 16:21:50
bak dostum sen kendi GTA USER FİLESİ sil benim verdiğim linkdekini indir benim uploadladığımı koy oraya ama winrardan çıkartman gerekio

DOSYA:10,3MB
LİNK:http://rapidshare.com/files/69194466/GTA_San_Andreas_User_Files.rar

al olmassa söle bize

0.03 Snitz Forums 2000