|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kagan97 |
İletim - 30/08/2007 : 12:03:08 BENDE GTA VİCE CİTY İLE BAZI HİLELERİ VAR.AMA YAZIYORUM Bİ Şİ OLMUYOR.HİLELERİ BUNLAR: Kod Sonuç yakuzadeath Ölümsüzlük rsjabber Ölümsüzlük livelong Ölümsüzlük (hala tutuklanabilirsiniz) blastboy Tüm silahlar navarone Tüm silahlar losefeds Polis yok desires En yüksek ARANIYOR seviyesi highfive 5 katı puan bigscore 10 milyon puan beefcake Daha yüksek vahşilik gorefest Daha fazla kan iamasucker Tüm seviyeler, silahlar, ölümsüzlük coolboy Para muchcash Para ($500000) forallgt Tüm silahlar godofgta Tüm silahlar ve cephane bemeall Tüm şehirler ukgamer Tüm şehirler elvis is here Polis yok itsallup Seviye seçimi eatsoup Bedava alışveriş wuggles Koordinatlar tumyfrog Tüm Bonus seviyeler cutie1 99 hayat buckfast Ayaklanma Modu hunsrus Görünmezlik arsestar Tutuklandıktan sonra silahlarınızı geri alın voltfest Sınırsız Electrical Gun flameon Sınırsız Flame Gun
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
quLeryuzz |
İletim - 08/10/2007 : 15:16:57 kardeş bide oyunsitesinden bak en iyisi bu site hile aramak istersen burdan bu siteden al daha iyi boşu boşuna üye olmadın değilmi:D |
shan |
İletim - 06/10/2007 : 12:37:47 Beyler bu gta 2 şifreleri hem gta vice city de böyle şifre olsa ilk ben söylerim size |
kagan97 |
İletim - 30/09/2007 : 16:34:23 hmmm tamam teşekkür ederim arkadaşlar |
asphalt2 |
İletim - 31/08/2007 : 10:54:39 alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
emin degilim ama bunlar gta 2 yada gta 1'in sifreleri ynlis almisssn !:S
katılıyorum bunlar vice city nin hileleri deil |
kobebryant |
İletim - 31/08/2007 : 04:13:00 emin degilim ama bunlar gta 2 yada gta 1'in sifreleri ynlis almisssn !:S |
|
|
|