Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
TommyVercetti
İletim - 07/02/2004 : 17:01:12 arkadaşlar bir siteden aldığım bilgiye göre A.B.D de gta new york çıkmış.olay new york da geçiyormuş.türkiye'ye gelmesi 1 yılı geçermiş .çünkü çok pahalıymış .siz bu oyunda ne beklersiniz: (çünkü neden bu kadar pahalı) a)grafiklerin iyi olmasını b)oyunun baya bir zevkli olmasını c)daha çok araba modeli olmasını d)daha çok gayrimenklul olması. e)daha çok silah olmasını f)aynısının olmasını g)hiçbiri
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR|
İletim - 22/05/2004 : 21:43:18 Merak etme, o sitede hiçbir bilgi yoktu. Ayrıca silindi.com diye de bir site yok zaten. Tam adres verilmediği için adresi silip yerine "silindi" yazmıştık.
aylak287
İletim - 22/05/2004 : 20:56:12 millet benim bilgisayar silindi.com a girmiyo tam açılımını yazarmısınız krondor lütfen üstüne alınma merak ettim okadar bu site çok güzel valla
Vercetti
İletim - 10/05/2004 : 17:28:28 Araştırmalara göre söylenen herşey yanlış pahalı olması 100 cd olması :) yeni olması vb. gta:ny VC için hazırlanan bir mod hazırlayanlar gta new york team. yukarıda arkadaşın yazdığı siteyi araştırın bulursunuz ve sitede çok güzel gta ve diğer oyunların modları var ben denedim özellikle Newgtavc2004 çok iyi ama hatalar var deneyin görün.
tommy içki içiyo görevlere taksiyle gidiyo eve gitmek için taksi çağırıyo oturuyo vb.
TommyVercetti
İletim - 07/05/2004 : 23:18:46 vercetti modlar çıktı fakat dahayen bir oyun.ama daha güzel olsun yemek felan yiyeli hırsızlık olsn görevlerde(özür dlerim sadece bir görevde)
Vercetti
İletim - 07/05/2004 : 21:31:39 arkadaşlar o vice için bi mod galiba