AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Acaip Bir Grafik Hatası ( San Andreas)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Lord_vampir İletim - 23/08/2007 : 16:07:54
Ben evde kuzenimle (sith_lord) San Andreas oynuyordum. Multiplayer olarak PS2'de oynuyorduk. Kuzenim katana kılıcı ile kafamı kesti ve beni öldürdü. Ondan sonra yine Multiplayer'a girdik ve çok komik bir olayla karşılaştık. CJ'in kafası kopmuştu ve kanlar fışkırıyordu. Cj bu şekilde yürüyebiliyor, ateş edebibliyordu. Kısacası normal haliyle yaptığı herşeyi kafası kopmuş ve kanlar fışkırır haliyle iken de yapabiliyordu.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
kobebryant İletim - 30/08/2007 : 01:11:29
alıntı:
007 JAMES BOND tarafından yazılan:

Evet arkadaşlar, S.A'da böyle sorunlar olabiliyor, bu da bana oyunun ne kadar basit hazırlanmış olduğunu gösteriyor, çünkü dünyaca ünlü olan bir oyunun bu kadar çok hatası olması üzücü. Ben olsaydım oyunu çok daha dikkatli yapardım.
Teşekkürler.

hocam senden boyle bi elestiri beklemezdim acikcasi hepimz san andreas'in nasil bi oyun oldugnu biliyoruz yapimcilara hic suc atma o zamanin en ii oyunu san andreas sanırım oyunu begenmeyenlere ne ii cevap gta 4'te gelecektir :D ama gercektende yapımcıların hakkını yememek gerekiyor gercekten harika bir oyun yaratilmis hemde bu hatalar mp'de yasaniyor ! bırak da olsun o kadar hocam ya :D
batmanbatu İletim - 28/08/2007 : 09:12:14
Belki ki lag vardır :d
007 JAMES BOND İletim - 27/08/2007 : 13:02:59
Evet arkadaşlar, S.A'da böyle sorunlar olabiliyor, bu da bana oyunun ne kadar basit hazırlanmış olduğunu gösteriyor, çünkü dünyaca ünlü olan bir oyunun bu kadar çok hatası olması üzücü. Ben olsaydım oyunu çok daha dikkatli yapardım.
Teşekkürler.
sith_lord İletim - 27/08/2007 : 13:02:52
Ya farketmez ama bir köydeki mp oynuoduk.
ceyceyfb İletim - 26/08/2007 : 21:06:29
o gözlüklü moruk adamın mı?

0.03 Snitz Forums 2000