|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
_GeWeZe_ |
İletim - 07/07/2007 : 11:19:59 1-Four dragons kumarhesinde "$"işaretli görewde kızı takip ediyorsun...evine gidince napıcam onu bilmioyrum??? 2-uçak şirketinde motorlu ir görew var uçak binmeye çalışıyorsun da yapamadım???
yardım ederseniz sewinirim:D |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ceyceyfb |
İletim - 05/05/2009 : 14:17:19 adam taksiye bincek adamı uzak takipe al farketmemeli seni sonra biriyle buluscak sende onlara uzaktan sık bak burda daha ayrıntılı yazıyo zati http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24767 |
Godjonshe |
İletim - 11/02/2009 : 16:27:17 Yalnış hatırlamıyorsam anlattığın görevi hatırladım.:D Orda adamı öldürmeyeceksin. Ben de ilk başta aynı hataya düşmüştüm ama adam öldürülmeyecek. Adamı görünmeden, gizlice takip edeceksin. Merdivenlerden çıkınca adam taksiye binecek, sende bir araba bulup onu takip et. Sonra işte zaten bir kaç şey daha yapıyorsun görev bitiyor. Kusura bakma, tam hatırlamıyorum. |
PCkopat_ |
İletim - 11/02/2009 : 12:00:18 Arkadaşlar ben de bir bolum geçemedim :S
şöyle tarif edeyim gorevin ismini unuttum. şantiyenin orda büyük boruların içinde bir sniper gizli gidip onu alıyorum. tren istasyonuna gidiyorum orda bir motorsiklet var ona binip treni takip ediyorum. market istasyonuna kadar treni takip ediyorum. orda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. adamı olduruyorum olmuyor.. :(
|
kobebryant |
İletim - 07/09/2007 : 02:47:27 walla kafana gore al bi tane is arabada deil surucu de lowrider arabalarindan cesar'in arabasinin aynisini öneririm |
ceyceyfb |
İletim - 06/09/2007 : 12:57:47 sağol abi sayende baya ilerledim(Tabi kendime göre yoksa çok gerideyim) abim ya şu cv nin yani cesarın ilk görevi yani yarış da en ii araba hangisi hangi arabayı almamlazım |
|
|
|