|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Black Rain |
İletim - 11/05/2007 : 20:06:53 selam arkadaslar ben gta san andreasta bı bolumde kaldım adamlar bırbırınıvuruyo televızyon kacırıyo sehır tam bı kaos bolum yapmaya gıdıyorum bana san santos gıbı bırseyler yazıyo yardımcı olun |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Black Rain |
İletim - 13/05/2007 : 16:01:50 sagol kara katıl yardımın icin tessekkurler.. :) |
| Kara_Katil |
İletim - 12/05/2007 : 14:33:54 O görevde önce istediği bütün yerleri ele geçir.Çeteleri yok et oradaki.Daha sonra görevi al ve istenen yere git.CJ'nin arkadaşını öldürceksin.Güzel bir görevdi.Umarım yardım edebilmişimdir.İyi oyunlar... |
| Black Rain |
İletim - 12/05/2007 : 14:19:29 Tamam ayrıntılı vereyim: Haritadaki yerin adı:S Bolumde söyle yazıyo:'You need to take over more gang territories around Los Santos' boyle yazıyo ve bolume gıremıyorum ıns anlatabılmısımdır yardımın ıcın tessekkurler.. |
| Erci-e@Hanzo |
İletim - 11/05/2007 : 20:17:29 öncelikle anlamlı başlık yapmanı tavisiye ederim . Bölümle ilgili daha fazla bilgi ve adını söylersen yardım ederim.
|
|
|
|