AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 gta 4 çıkıyo....

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
crazyy_tamer İletim - 31/12/2006 : 17:58:53
gta san andreastan sonra şimdide gta 4 çıkıyoo. türkiyeye ne zaman gelir bilinmez ama erakla bekliyoruz. yeni özellikler istiyoruz oyunumuza...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
tolga1907 İletim - 28/01/2007 : 11:12:31
Rockstar Games, resmi sitesinden GTA 4'ün çıkacağını duyurdu. Resmi siteye göre 17 Kasım 2007'de gelecek oyunun PlayStation 3 ve Xbox 360'de geliştireleceği yine belli oldu. Rockstar'ın oyunun PC versiyonunu yine geciktireceği anlaşılmış gibi gözüküyor...

Ama henüz kesin birşey yok. Rockstar sitesini güncellemeye devam edecektir. Kim bilir? Belki bizlere bir süpriz yaparlar...
(alıntıdır) www.trgamer.com

oyunun resmi sitesine şuradan ulaşabilirsiniz
http://www.rockstargames.com/grandtheftauto4/
baranabban İletim - 24/01/2007 : 10:59:19
eğer o siteye girerseniz oyunun hangi konsollarda çıkacağını görürsünüz.sadece ps3 ps2 ve xbox 360 için hazırlanmış oyun
spıder_ozii İletim - 20/01/2007 : 20:51:14
alıntı:
tarafından yazılan:

Sitedeki resimler sahte. Resimlere bakarak salyalarınızı akıtmayın boşuna :) Site de net bilgiler üzerine kurulu değil; daha çok tahminlere dayalı. Şu an için yapılan tek resmi açıklama (Bizim bildiğimiz), oyunun, PS3 ve Xbox 360 için çıkacağı yönünde. PC için henüz bir bildiri yapılmadı.

Evet sahte bende sizin fikrinizden yanayım.
|KRONDOR| İletim - 20/01/2007 : 00:49:30
Sitedeki resimler sahte. Resimlere bakarak salyalarınızı akıtmayın boşuna :) Site de net bilgiler üzerine kurulu değil; daha çok tahminlere dayalı. Şu an için yapılan tek resmi açıklama (Bizim bildiğimiz), oyunun, PS3 ve Xbox 360 için çıkacağı yönünde. PC için henüz bir bildiri yapılmadı.
hellori İletim - 15/01/2007 : 16:44:19
www.gta4.net e girin görürüsünüz

0.03 Snitz Forums 2000