AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA Vice City silah yerleri

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
guraktan İletim - 10/01/2004 : 02:23:12
Arkadaşlar ben genelde yapamadığım için göreve tekrar başlamam gerekiyor çok az silahçı var silah temin edebileceğim gizli yerler konusunda bilgi verebilir misiniz?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
carl İletim - 26/07/2005 : 13:59:28
alıntı:
salimayata tarafından yazılan:

para kazanmak istiyorsanız PANZER yazıp panzer indirin ve ONSPEED yazın.Daha sonra panzere binin ve "caps lock"a basın.haritadaki sarı noktayı takib edin ve ordaki arabaları panzerle kovalayıp patlatın(çarpın yeter kendisi patlıyo)10 görev yaptıkdan sonra paranız 20.000'in üstüne çıkacak.

böyle yapmasanız da olur, tank'a binip caps lock'a basın.tanktan inip bıgbang yazın.arabalar patlar(tank ta).yeniden panzer yazıp aynı teknigi uygulayın.

amma konusurmusum!!!
salimayata İletim - 25/07/2005 : 10:40:17
para kazanmak istiyorsanız PANZER yazıp panzer indirin ve ONSPEED yazın.Daha sonra panzere binin ve "caps lock"a basın.haritadaki sarı noktayı takib edin ve ordaki arabaları panzerle kovalayıp patlatın(çarpın yeter kendisi patlıyo)10 görev yaptıkdan sonra paranız 20.000'in üstüne çıkacak.Hadi kolay gelsin
triyada İletim - 22/03/2005 : 10:48:26
alıntı:
guraktan tarafından yazılan:

Arkadaşlar ben genelde yapamadığım için göreve tekrar başlamam gerekiyor çok az silahçı var silah temin edebileceğim gizli yerler konusunda bilgi verebilir misiniz?

dostum oyunda iken NUTTERTOOLS yaz ve bütün ağır silahlar sana gelsin. vatan millet sakarya yap ondan sonra
ne-o İletim - 22/01/2004 : 22:49:32
helikopteri 9 ve 6 tuşlarıyla kontrol edebilirsin. Ayrıca askeri bölgede apache helikopteri bulunuyour. Eğer oyunu %100 bitirirsen ilk adaya da bi tane geliyo...
WoLoWoLo İletim - 22/01/2004 : 16:27:47
ilk sorunnun yanıtı
hem "w" ya hem de "9" basarsan uçabilirsin ama kontrolünü sen ayarlamalısın
2. soru
dodo uçakları var onları kullanabilirsin ama ben bulamadım

0.02 Snitz Forums 2000