|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
mylovemaking |
İletim - 15/11/2006 : 15:41:20 arkadasdlar ben ıkı bolumde takıldım bırısı z harfının oldugu yer o kucuk ucakla arablaarı batlatıyorsun bısıkletlılerı batlatıyorsun dıgerı ıse ucak kullanmayı ogretılen bolum epeyını gectım helıkopterde takıldım ve bu yuzden baska goprev alammıyorum buda benı oyundan sogutuyor ama cokda sevıyorum bu oyunu sızden rıcam bu bolumlerı atlamama yarıyan bır sıfre varmııı mesajlarınızı bklıyorum saolun |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
TÜRKİYE |
İletim - 16/10/2007 : 16:47:01 Bu trainerı indir http://rapidshare.com/files/62959428/crazytrainer_1_.rar.html
ınfoyu aç İstediğin ehliyet görevini another bölümünden atlatabilirsin >>>open all tasks in a driving scool with %100 gibi |
ceyceyfb |
İletim - 31/08/2007 : 20:06:25 alıntı: mylovemaking tarafından yazılan:
ok ey zz y gectım bıttııı sımdı helıkopterı kaldı 3 tane tırı patlatıp 2 tane yuruyen araba yı patalatacan o boplumde kaldım ben ne zaman gorev almaya baslıycam ılla bu bolumu gecmem sartmı sıktı benı yaa sabah 12 de oturdum saat 18:00 hala gecemedım o degıl 3dk dan asagı bır zamanda gecmelısın bu bolumu ben 3dk bıtırdım ama kabul etmedı
abicim araba yürümez   |
mylovemaking |
İletim - 16/11/2006 : 15:37:30 KARDES BENIM MSN ADRESIM BONGGG_06@HOTMAİL.COM DA SEN NASIL GECCENKIII BENIM YERIMEE YAAA anlamadım sımdıı sadece benım helıkopterlı yer kaldııı 3 tane tırrr 2 tanede harek et eden arabaa |
adiyosss |
İletim - 16/11/2006 : 14:50:08 mutlaka geçmelisin bölümleri sonrakine atlayamazsın onuda mejbur geçeceksin ya kardeş sen msn adresini ver bana saveleri ver ben sana geçeyim |
mylovemaking |
İletim - 15/11/2006 : 17:51:08 ok ey zz y gectım bıttııı sımdı helıkopterı kaldı 3 tane tırı patlatıp 2 tane yuruyen araba yı patalatacan o boplumde kaldım ben ne zaman gorev almaya baslıycam ılla bu bolumu gecmem sartmı sıktı benı yaa sabah 12 de oturdum saat 18:00 hala gecemedım o degıl 3dk dan asagı bır zamanda gecmelısın bu bolumu ben 3dk bıtırdım ama kabul etmedı |
|
|
|