|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Isolated |
İletim - 08/11/2006 : 17:53:49 SanAndreas ta motorsikletle uçağı kalkış sırasında kovalayıp içine girmemiz ve c4 ü yerleştirmemiz gereken görev de bir dengesizlik var sanki..motor asla uçağın hızına yetişemiyor...belkide faklı bir şeyler yapmak gerekiyor bölümü geçmiş arkadaşların dikkatine..oyun sırasında muhtemelen anlamadığım bu ipucunu biliyorsanız bana verir misiniz? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ceyceyfb |
İletim - 13/09/2009 : 13:05:07 o görev basit yha neden böle dökülüyonuz[:S]ilk önce arabaların içinden dogru uçağa bas gaza bidonlardan kaçabilmek için HAFİF soldan bas ve çok fazla sağ sol yapma hıznın düşmesin uçağa yaklasınca kapıya sür bidon gelmiyo zaten içerde adamları yumrukla döv silah kullanma sakın bombayı yerlesti en uca kaç ve patlat sonrada atla 2 saaat assağa düşüyon ben parasutu önceden açmıstım sıkıldım kapadım parasutu yarım saaat bekledim adam ölsün diye:D KOLAY GELSİN..... |
coricori |
İletim - 11/09/2009 : 09:49:12 arkadaşım motorbisiklet ile gaza bas.hemen ardından motorda ayağa kalkma tuşuna ard arda bas. unutma hızlı hızlı art arda basacaksın ozaman yatişiyor.ben üç kere yaptım o görevi.ayağa kalkma tuşu sanırım numlock tuşları ile oluyordu. |
Isolated |
İletim - 11/11/2006 : 13:41:25 sadece bir defa denemek için merak etiğimden yani, nitroyu kullandım hani arabalara iki kat hız veren olay, onuda meraktan yani görev için falan değil bunun dışında hiçbir hile denemedim, ama arkadaşım sana şu kadarını söyleyeyim en yeteneksiz insan bile bu kadar denemede normal şartlarda geçerdi..demek normal olmayan birşey var yıllardır oyun tüketiyorum böyle şey görmedim..hırstan 300-400 defa denemişimdir... |
kobebryant |
İletim - 11/11/2006 : 13:10:41 ya sen o görevi yaparken hilelerden bu göreve etki edecek bi hile aktif olabilir yanlış hatırlamıosam ilk weya ondan sora ki bir iki denememde de bu başıma gelmişti ama inan nası çözdüümü hatırlamıorm.san andreas'ta bazen böle anlık hatalar çıkablio |
Isolated |
İletim - 11/11/2006 : 12:46:02 Arkadaşlar kendi oynadığım oyunda farklı birşeyler olduğuna kanaat getirdim..bakın çok açık konuşuyorum; ne kadar basarsam ve ne yaparsam yapayım uçak aniden kalkıyor yani aramızda gerçek hayatla karşılaştıracak olursak 100 metre mesafe oluyor "en az"..kesin başka birşey varoynamayı bilmesem tamam ama kalkıpta şifresiz buraya kadar gelemezdim heralde oynamayı bilmesem.. |
|
|
|