AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Benzer Oyun

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
aguler1 İletim - 24/10/2006 : 21:50:11
Arkadaşlar, şu ana kadar olan gta serilerini bitirdim ve çoğunuz gibi GTA 4ün çıkmasını bekliyorum. (bu arada san andreas ı tekrar kurdum oynuyorum)
benim sizden isteğim gta ya yakın başka oyun var mı? ben sadece araba ve uçak oyunu oynardım ve gtayı bulunca bu benim isteklerimi yeterince hatta fazlasıyla karşıladığı için artık gta dan başka oyun oynamıyorum. ve yenisi çıkana kadar varsa benzer bi oyun arıyorum. yanlış anlaşılmasın araba veya uçak oyunlarını değil. gta dan sonra sadece araba oyunu olan oyunlar sarmıyo. örneğin gta 4 diye bazı fake yani sahte oyun videoları yayınlanıyo. onlar sizce gta gibi mi. çünkü ben onları hiç bilmiyorum. bi tane Saints Row varmış bunun videosu gta ya benziyo acaba bu oyun nasıldır?
uzatmayayım. sanırım anlamışsınızdır. biliyasanız tavsiyelerinizi bekliyorum. gtaseverden sevgiler...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Palad1n İletim - 18/11/2006 : 07:31:29
özgürce dolaşmak adına heralde :))

bad days in l.a. mi öyle bi oyun olacaktı gta'ya benziyor diye DUYDUm .
|KRONDOR| İletim - 17/11/2006 : 23:54:55
Yahu Silk Road'un, KO'nun falan GTA ile en ufak bir benzerliği yok. Nasıl böyle bir benzerlik kurabiliyorsunuz anlayamıyorum.
kobebryant İletim - 06/11/2006 : 18:04:21
kusura bakma ben senin ilk yazında saint's row'u görmemişim onun dışında TORRENTE die bi oyun war ama o grafik olarak beklentilerini karşılamayabilir bi de silk road kadar olmasa da knight online weya ultima online'ı öneririm(ama bu oyunlarda araç fln yok)
kobebryant İletim - 24/10/2006 : 22:22:25
bide saint's row die bi oyun war
-eL_Niño- İletim - 24/10/2006 : 22:20:18
Gtaya yakın olarak piyasada bi oyun öneremem ama silk road onlineı netten indirerek oynaya bilirsin
Online rpg türü bir oyun, lv sistemi ile işler ve asla düz mantık değildir
Ticaret, hırsızlık veya avcılık(hırsız avcısı) yöntemleriyle para kazanabilirsin. Bu paraları yaratıklardan da elde edebilirsin

3 şehir arasında dilediğince gezebilir haritaları keşfe çıkabilirsin
Guild yani clanlara girerek savaşlarda bulunabilirsin
Kurt edinip daha etkili bir hücuma sahip olabilir veya oyunun reel para kazanma sistemi olan silk alıp bazı hayvanlardan yaralanabilirsin

Edebileceğim yardım burada sınırlı, daha fazla bilgisi olan arkadaşlar aktarımda bulunursa daha iyi olur.

Tatmin edebilmişsem ne mutlu

0.03 Snitz Forums 2000