AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 ufo yükleme

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
aguler1 İletim - 30/09/2006 : 17:15:39
bu dediklerim san andreas'la ilgilidir:arkadaşlar ben bi siteden ufo buldum oyuna yükleyemiyorum. ya da yükledim bulamıyorum.ben önceden araba uçak falan yükledim onları da bulamıyorum. nereye gidiyo bunlar. acaba yükleyemiyor muyum?
nasıl anlayabilirim yüklediğimi? araba yükleme anlatılan yerlerde iki tane dosya yüklüyorlar. ancak bende bunlardan bitanesi media player formatında çıkıyor.o yüzden mi yüklenmiyor? Bu oyunu bitireli 1 sene oldu hala yüklediğim arabaları bulamadım. garip. yüklediğim bi tane örnek veriyorum bakın böle mi oluyo? bide oyunu tekrar kurduğum için %100 bitmiş save buldum. bunu nasıl yükliycem?
İnşallah bu sorulara bıkmadan cevap verirsiniz. bir gta sever olarak yardım bekliyorum çünkü bu oyunu sildikten sonra bunun gibi bir oyun aradım yok tüm serileri bitirdim yenisi çıkar inşallah. ben de o zamana kadar tekrar kurdum oyunu biraz renklendirmek istiyorum . lütfen yardım edin...
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
tolga1907 İletim - 30/09/2006 : 19:21:36
sana 1 konuda yardımım olur.yeni gta çıktı ps2 sahibi isen al onu oyna.gta liberty cıty stories oyunun adı..internette değil ama teknosa d&r gibi yerlerde var.(bu arada bu bir reklam değil.reklam derseniz değiştirin.ama üyelik kilitlemeyin)onalda bildiğim kadarıyla masa üstüne geliyor.ımg tools adındaki program sende yoksa yepemazsın.dosya için www.gamerbug.net orada kullanımıda var kolay gelsin.
aguler1 İletim - 30/09/2006 : 17:20:48
http://www.hemenpaylas.com/download/1718365/1131800598_flying_DeLoreon.rar.html işte yüklemeye çalıştığım deloreon

0.03 Snitz Forums 2000