|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
asturmancı |
İletim - 22/09/2006 : 17:22:54 arkadaşlar ben çok seviyorum ikisinide ce vaplarınızı bekliyorum.ayrıca benle gta hakkında herşeyi tartışabilirsiniz.ben bi gta delisiyim |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Lord_vampir |
İletim - 12/10/2007 : 14:43:09 Senaryo olarak, Vice City'nin senaryosu ondan film yapılacak kadar güzeldi. Fakat San Andreas'ın senaryosu güzel olsun amacıyla fazla abartılmış olarak karşımıza çıktı.
Harita olarak San Andreas'tan yanayım tabiki de.
Grafik olarak San Andreas daha iyi olarak gözükse de ikisi de aynı. Hiç değilse Vice City'deki grafik hataları ortadan biraz kalkmış gibi gözüküyor.
Mantıksal Hata olarak Vice City'de daha yoğun hata var. San Andreas'ta hemen hemen hiç mantıksal bir hata olduğunu söyliyemem.
Özgürlük bakımından San Andreas çok daha iyi.
Genel Olarak ben San Andreas'ı Vice City'den daha çok seviyorum. Ama Vice City'i de hala oynuyorum. |
omer1615 |
İletim - 10/10/2007 : 13:31:19 ben vc yi da cok seviyorum cunki ilk goz agrim oyuzden bide vc den aldigim zefki sa dan almiyorum. |
shan |
İletim - 09/10/2007 : 14:12:28 BEN SADECE GTA SAN ANDREAS'I SEVİYORUM ÇÜNKÜ ALIŞMISIN SAN ANDREAS A |
badboy83 |
İletim - 07/09/2007 : 22:00:05 Ben San Andreas'ı Vice City'e göre daha fazla seviyorum. Çünkü Vice City'e göre bir sürü ayrıntısı var... |
ceyceyfb |
İletim - 07/09/2007 : 20:56:45 alıntı: asturmancı tarafından yazılan:
arkadaşlar ben çok seviyorum ikisinide ce vaplarınızı bekliyorum.ayrıca benle gta hakkında herşeyi tartışabilirsiniz.ben bi gta delisiyim
Abim ya şu yarış görevini geçemedim hani ilk yarış varya cesarla olan cv ballasların adasında işte onu |
|
|
|