AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 real vice city yardımmm

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
THE_KARUS_KİNG İletim - 09/06/2006 : 14:08:35
ARKADAŞLAR EYER ARANIZDA REAL VİCE CİTY İNDİREBİLEBİLECEGİM SİTE VEYA BİR LİNK SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
legolas_084 İletim - 21/06/2006 : 11:37:59
THE KARUS KİNG, GTA REAL VİCE CİTY'Yİ DOWNLOAD ETMEK İÇİN, www.google.com.tr Yİ AÇ ORAYA ''download gta real vice city'' YAZ BELKİ ÖYLE DOWNLOAD EDEBİLİRSİN
hugo_boss İletim - 20/06/2006 : 15:53:04
carljohnson the_karus_king konuyu çok uzatıyorsunuz hıgh voltage sizi sadece uyarmak istemiş amaç TÜRKÇEyi düzgün kullanmak lütfen birbirinize saygılı olun.
HighVoltage İletim - 19/06/2006 : 23:55:42
Terbiyenizi takının, benim sinirlerimi hoplatmayın.Kapanan konuyu tekrar deşip polemik yaratmanın alemi yok.Sanal ortamda bu şekilde yazınca benim karşılık vermeyeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Sert cevaplar vermeyeyim, konuyu uzatmayayım dedikçe üstüme geliyorsunuz.Bir dahaki sefere kalbinizi kırarım haberiniz olsun!
THE_KARUS_KİNG İletim - 19/06/2006 : 14:24:40
BAK HIGHWOLTAGE BEN YANLIŞLIKLA O EYER G YERİNE YANLIŞLIKLA Y KOYMUŞ OLABİLİRİM BU SENİ İLGİLENDİRMİYOR...EVET BU KONUYU OKUYAN ARKADAŞLAR NE DEMEK İSTEDİGİMİ ANLIYORLARMI EWET ANLIORLAR YANİ BİR SORUN YOK DEMEK
BİRDAHADA LÜTFEN KENDİ İŞİNE BAK YARDIMCI OLACAKSAN OL OLMAYACAKSAN KARIŞMA..HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
HighVoltage İletim - 11/06/2006 : 21:35:29
Son iletimi yazmamın sebebi senin konuyu uzatarak dalga geçmendir.Eğer anladıysan problem yok.Konuyu daha fazla uzatmaya da gerek yok zaten, yoksa kilitlenebilir.Böyle bir şeyden sorumlu olmak istemem.Siz kaldığınız yerden devam edin.

0.03 Snitz Forums 2000