|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| THE_KARUS_KİNG |
İletim - 09/06/2006 : 14:08:35 ARKADAŞLAR EYER ARANIZDA REAL VİCE CİTY İNDİREBİLEBİLECEGİM SİTE VEYA BİR LİNK SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| legolas_084 |
İletim - 21/06/2006 : 11:37:59 THE KARUS KİNG, GTA REAL VİCE CİTY'Yİ DOWNLOAD ETMEK İÇİN, www.google.com.tr Yİ AÇ ORAYA ''download gta real vice city'' YAZ BELKİ ÖYLE DOWNLOAD EDEBİLİRSİN |
| hugo_boss |
İletim - 20/06/2006 : 15:53:04 carljohnson the_karus_king konuyu çok uzatıyorsunuz hıgh voltage sizi sadece uyarmak istemiş amaç TÜRKÇEyi düzgün kullanmak lütfen birbirinize saygılı olun. |
| HighVoltage |
İletim - 19/06/2006 : 23:55:42 Terbiyenizi takının, benim sinirlerimi hoplatmayın.Kapanan konuyu tekrar deşip polemik yaratmanın alemi yok.Sanal ortamda bu şekilde yazınca benim karşılık vermeyeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Sert cevaplar vermeyeyim, konuyu uzatmayayım dedikçe üstüme geliyorsunuz.Bir dahaki sefere kalbinizi kırarım haberiniz olsun! |
| THE_KARUS_KİNG |
İletim - 19/06/2006 : 14:24:40 BAK HIGHWOLTAGE BEN YANLIŞLIKLA O EYER G YERİNE YANLIŞLIKLA Y KOYMUŞ OLABİLİRİM BU SENİ İLGİLENDİRMİYOR...EVET BU KONUYU OKUYAN ARKADAŞLAR NE DEMEK İSTEDİGİMİ ANLIYORLARMI EWET ANLIORLAR YANİ BİR SORUN YOK DEMEK BİRDAHADA LÜTFEN KENDİ İŞİNE BAK YARDIMCI OLACAKSAN OL OLMAYACAKSAN KARIŞMA..HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM |
| HighVoltage |
İletim - 11/06/2006 : 21:35:29 Son iletimi yazmamın sebebi senin konuyu uzatarak dalga geçmendir.Eğer anladıysan problem yok.Konuyu daha fazla uzatmaya da gerek yok zaten, yoksa kilitlenebilir.Böyle bir şeyden sorumlu olmak istemem.Siz kaldığınız yerden devam edin. |
|
|
|