|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| oguzbey |
İletim - 14/04/2006 : 23:35:23 merhaba ben gta vice city de resim bölümünü geçemiyorum hani kadından görev alınıyor çeteler savaşıyor ya o bölüm çete elemanlarını öldürüyorum olmuyor bekliyorum olmuyor ne yapsam görev dışı kalıyorum.Orada ne yapmam lazım biri bana yardım ederse sevinirim. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Pırates |
İletim - 11/05/2006 : 19:57:03 eğer izeto nun dediği görev ise ilk önce bi çatı gibi bir yer var oraya çıkıosun arabalarla geliolar ve çete savaşı başlıo sen orda beyaz elbiseli olanları öldürceksin die hatırlıyorum.tolga1907 ben zaten sana sen yazmışsın die bişey sölemedim üzerine alınma. konuyu gta vice city die yazıpda san andreasla ilgili soran oguzbey yapmış |
| izeto_kuzens |
İletim - 11/05/2006 : 19:51:35 Ya çocuğuun ilk sorusunada ilgielnseniz diyorum.
Görevi tam olarak anlamadım.Eğer anladığım yerse orda sadece Kübalıları(Hani beyaz giyiyorlar)SAdece onları öldürceksin. |
| tolga1907 |
İletim - 11/05/2006 : 18:56:07 evet doğru.ama benim bir suçum yok.speeder sormuş bende yanıtladım.buranın amacı zaten sorular sorup cevaplamak değil mi?gta san andreasla ilgili soruları lütfen grand theft auto bölümüne.(günü iğrenç bir şlakayla sonluyorum.)gta vice cıty ile ilgili sorunları cevaplıyabilirim. |
| Pırates |
İletim - 08/05/2006 : 22:25:07 arkadaşlar burdaki konu gta vice city ama san andreasa geçilmiş bence bi tuhaflık var. bu arada konuyu başlatan arkadaşdan birz daha bilgi istiyorum (3 yıl önce bitirdimde hatırlamıyorum bazı yerleri).kusura bakma |
| baranabban |
İletim - 08/05/2006 : 17:13:06 fatihakdas kaldırmaz tolga sana katılıyorum hatan var speeder |
|
|
|