Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
THE_FAMERA
İletim - 09/04/2006 : 20:34:19 Arkadaşlar ben gta san adreas oyunuda bir partiye davet ediyor beni OG görevinde onu bitirdim ve OG görevi bitti sonra bizim kontrol ettiğimiz adamın evinde yanında S görevi var ona gidiyom.. adamlar konusuyor sonra araba geliyorrr sonra mahallede bir kac adam var onun üzerinde mavi ok işareti var onu göteriyor sonra üste RMB diyor sonra press G or H yazıyor Sonra gruosp yazıyor orda ne yapmam lazım diyorum adamına yanına gidiyorum G ve H basıyorum hic bir sey olmuyoo sana yalvarırım bana yardım edin....
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
flaş tamsın
İletim - 30/05/2006 : 19:17:22 galiba bu sitede hiç gtayı ps2 de oynayan bulamayacağım
THE_FAMERA
İletim - 25/05/2006 : 22:28:07 ben çoğunlukla hile ile geçerim ama uçar bölümü beni biraz zorladı 2. şehirde.
kuva-i milliye
İletim - 16/05/2006 : 18:19:47
alıntı:lord of the GTA tarafından yazılan:
ya arkadaşlar uçak görevin de kiralık katil var onun uçağı çok hızlı yetişemiyorum bu nasıl olacak üstündeki daireden nasıl geçecem lütfen biri yardım etsin rica ediyorum ya karabuk_mem@hotmail.comadresimde bu tşk ederim herkese
sen karabüklü müsün?
lord of the GTA
İletim - 15/05/2006 : 20:03:47 ya arkadaşlar uçak görevin de kiralık katil var onun uçağı çok hızlı yetişemiyorum bu nasıl olacak üstündeki daireden nasıl geçecem lütfen biri yardım etsin rica ediyorum ya karabuk_mem@hotmail.comadresimde bu tşk ederim herkese
THE_FAMERA
İletim - 07/05/2006 : 12:54:26 bulamadım resim varsa gösterin.