|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| murty |
İletim - 01/04/2006 : 11:09:32 gta da herkese yardım (şifre tam çözüm...) |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| murty |
İletim - 03/04/2006 : 16:19:24 tamam bilmiyordum sağol |
| Geforce |
İletim - 02/04/2006 : 18:56:25 peşpeşe ileti atmak yasak!!! |
| murty |
İletim - 02/04/2006 : 18:47:03 askeri bölgeyi ele geçirmek için önce bir helikopter bulun(diazın malikanesinden yada limanın olduğu şehirden:küçük bir kulübenin olduğu yerin karşısındaki çatı)sonra havaalanının yanına gidin askeri üs hemen altınızda olacak.ama askerler size ateş edecek.aspırıne yazmak işinize yarayabilir.küçük merdivenin yanındaki çatılı sığınak(onun gibi bisey)var.çatıya inin.helikopterle işimiz bitti.Şimdi sniper ile kuledeki askerleri öldürün,sonra da eğitim alanındakileri.siz öldürdükçe polisler gelcek askerler ile polisler birbirlerini sevmiyorlar(bu bir fırsat,yani polisler askerlere ateş açacak)sizde etraftakileri taramalı ile susturun(leavemealone ile de polisleri uzak tutun)sonra uçak savar ile altınıza ateş edin(eğer alttan kan geliyorsa tabii)sonra helikopter ile uzaklaşıp kapıya geri gelin.uzakta durun kapıdakileri halledin.sonra kapıdan içeri girmenin yolunu bulun(helikopter ile veya zıplayarak)içerdeki jeep i alın ama jeep uzaktan kumandalı.ondan çok patlama durumu yaşayabilirsin.hemen jeep i uzaktan kumandanın yörüngesinden çıkarmak için kaçın(eviniz varsa garaja park edin)sonra save yapın.şimdi diceniz bu araç ne işe yarayacak? cevap:bu araçla diğer araçların üzerinden atlayabilir ve ya çok güzel bir rampadan uçup adrenalin yapabilirsiniz. BU DEDİKLERİMİ YAPMAK GERÇEKTEN ZOR. VE DE BUNU OYUNU BİTİRİP DE****ILANLAR İÇİN SÖYLÜYORUM.EĞER OYUNU BİTİRMEDİYSENİZ BENCE GÖREV YAPIN DERİM.HEPİNİZE İYİ OYUNLAR.AYRICA FLASH OYUN SİTESİ YADA SAVE DOSYASI İSTEYEN VARSA MSN ME MSJ ATSIN
İYİ OYUNLAR |
| murty |
İletim - 01/04/2006 : 11:16:20 isterseniz msn adresime mesaj atın gecekusu_1333@hotmail.com
ya da murty13@hotmail.com |
|
|
|