|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| t.j. |
İletim - 30/03/2006 : 09:52:32 San andreas a nerden araba indirebilirim?
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| fatih52 |
İletim - 04/01/2007 : 11:35:07 Daha önce silah eklemedim bilmiyorum. Ama silah dosyalarının uzantısı txd./dff. ise araç ekleme yöntemiyle aynıdır herhalde. |
| sith_lord |
İletim - 04/01/2007 : 11:30:06 alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
Söylüyorum; İlk önce img toolu açıyoruz,sonra sağ üst köşeden file-open(ctrl+l),çıkan sayfadan San Andreas\models klasörünün içinden gta 3 var ona aç diyoruz dosyalar açılıyor ondan sonra yukardan edit-fine veya F2 yapıyoruz önceden indirdiğimiz araba dosyasının adını kopyalıyoruz ve entera basıyoruz ondan sonra dosyayı buluyor sağ tıklayarak delete diyoruz ama eski arabanın kalmasını istiyorsan extract diyip bi yere açıyoruz.Ama bence delete deyip sil,sildikden sonra yukardan commands-add (ctrl+a) tıkla önceden indirdiğimiz dff.uzantılı dosyaya aç de, aynı şekilde edit-fine diyerek txd.uzantılı dosyayı bul ve az önce ki dff.uzantılı dosyayı açtığın şekilde bunu da yap işte bu kadar. T-shirt falan koymak istiyorsan yine img toolu aç ctrl+l yap ve bu sefer gta 3 yerine 'player'i seç ve yukardaki yöntemi uygula. Karışık gibi ama bi kere yaptınmı sonrası çok kolay gelir takıldığın bi yer olursa çekinmeden yazabilirsin. Bu arada işin komik tarafıda TJ'in MJ'den önce üye olması .
oyuna silah nasıl atcaz peki imgden |
| enemy_down |
İletim - 04/08/2006 : 12:51:08 daha kolay yolu var bu programla istedigin dosyayı istedigin araba yerinede atılabiliyor http://rapidshare.de/files/26266534/SAMI_v1_gtamods.info.rar.html |
| ghostslayer |
İletim - 28/07/2006 : 17:15:36 Merhaba. Ya fatih ben senin söylediğini defalarca farklı mg tools versiyonlarıyla denedim ama bir türlü olmuyor. Yani vice city img dosyasını kullanıyorum. Oradan dosya silmeye kalkınca hata veriyor "file access dinied" diye bir hata veriyor. Dosyayı replace yapmaya ya da bir dosya eklemeye kalkınca da hata veriyor. Bir tek exract diyince hata vermiyor. Rebuild diyince de hata veriyor. Senin verdiğni gta 2'yi denedim ki daha önce de denemiştim. Yine hata veriyor. Ben neden yapamıyorum bunu ya? Bir iki arkadaş da aynı sorun olduğunu söyledi. Hoş, img tools programının gta 3 için olduğunu sanıyordum ama vice city ilk çıktığı zamanlarda img tools denemiştim ve hiç bir hata vermemişti. Lütfen yardım et. Msn'ye de ekledim seni zaten... Şimdiden çok teşekkürler...
|
| fatih52 |
İletim - 06/04/2006 : 16:33:32 Evet. |
|
|
|