İletim - 23/05/2009 : 13:28:19 tommy'ye ait yerlerde bulunan adamları kontrol edemiyoruz ama bir görevde bir cafenin önündeki güvenlik görevlilerini öldürüyorsun sonra cafenin sahibiyle konuşuyorsun daha sonra başka güvenlik görevlilerini öldürüyorsun ve bildiğim kadarıyla o görevden sonra vercetti konağında girişte sağda bulunan odada 2 tane adamın oturması lazım ve yanlarına gidince peşine takılıyorlar senin korumalığını yapıyorlar ama o adamlar oyunda yok. neden böyle olduğu hakkında bir fikri olan var mı? oyunun sahte olmasından kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum ama bunun neden olduğunu bilen ya da bu konuda bir çözümü olan varsa ve bunu paylaşırsa sevinirim.
ArcHAng3L
İletim - 29/03/2006 : 21:49:46 Dondurma fabrikasının görevini yapmazsan oyun bitmiyor zaten bildiğim kadarıyla. görev 50 tane dondurma satmak. çete üyeleri senin tüm iş merkezlerinde var zaten(1. adadaki malibu ve ortadaki Film Stüdyosu hariç). Orayı polis ve düşman mafyadan korumak için ordalar kontrol edemezsin.
kanarya91
İletim - 29/03/2006 : 20:28:24 Dondurma FabrikasıNDA GÖREV OLUYORMU ......VE GAYRİMEYKULLERİ ALINCA VERCETTİ KONAĞINDAKİ ÇETE ÜYELERİDE.... ORAYA GELİYOR.BU ÇETE ÜYELERİNİ BELKİ ORDAN KONTROL EDEBİLİRİZ????...BİLGİSİ OLAN LÜTFEN CEVAPLASIN