|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
The_unforgiven |
İletim - 15/08/2003 : 13:53:45 Arkadaşlar acaba diabloda karakterlerin eniyi durumları hangisi? örnek: vitality:120 Strength:120 Energy :120 gibi yani
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı işler. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
enigmatic |
İletim - 14/12/2004 : 16:09:07 birde aklıma gelmişken. bu oyun bir rpg. yani en zevkli olan kısmı karakterinizi geliştirmek ve bunu diablo , baal üzerinde çeşitli uzakdoğu stilleri ile uygulamak . hile olayına katılmıyorum. bu doğan görünümlü şahin ve 306gti muhabbetine benzer. bence insan kendi ürettiğini görmek ister. alınteri sonuçta. tabi oyun bu ben böyle zevk alıyorum, amacımız ne diyenede lafımız yok. ama sağ elle sol kulağı kaşımak gibi. bu keyif geçici. ve çabuk sıkar. eğlence için yanlış oyun seçimi olur, diablo yani. |
enigmatic |
İletim - 14/12/2004 : 16:01:46 Hmm selam ark'lar. Ben uzun süredir diablo oynuyorum. 7 yılı bulmuştur rahat. O kadar çok oynadım ki saçma sapan işler yapmaya başladım. tüm kasaba zemini altinla döşemek , 110 stat yapıp kullanmamak gibi . neyse. internete kavuşunca direk oyun ile ilgili araştırmalar yapmaya başladım. benim burda en ilgimi çeken şey şu lamer diyen arkadaşın mesajı oldu. sırf bunun için kayıt yaptım.Bu oyunda bir dünya iblis öldürdüm ama über diablo dengi bi tanesi burda kalmis galiba. walla büyük bomba bence. |
apocalypse |
İletim - 29/11/2004 : 16:42:02 paylaşım sitelerinde birinde diablo 2 evil has survived diye bir sey gördüm.Bu oyun hakkında bılgısı olan var mı ya da bu diablonun yenı bır expantıon pack ımı?? bilen varsa soylerse sevinirim |
@ZR@1L |
İletim - 04/11/2004 : 17:14:33 her karakter içiçn 99un en üst level ve 20nin en üst skill point olduğu doğru fakat her karakterin daha çok verilmesi gerekilen özellikleri vardır bunları internette çeşitli rehberler sayesinde bulabilirsiniz |
Yasir |
İletim - 21/08/2004 : 14:28:00 alıntı: y_salci tarafından yazılan:
Abicim yardım edin diye birşey yazdık hiç birinizde tık yok.Gidin başka bir yerde tartışın.Burası Ateş Hattı deyil... Ha unutmadan ben üyeliği silinen CeLLaT_BaRbAr'ım Yadığım soruya cevap verecek birileri var mı?
Bak y_salci ek görevi yükleyince sandığının içi inventory in büyüyor.sonra örneyin bir adamı uzaktan gördün sen crossbow veya bow'la silahın yerini değiştirene kadar adam gidiyor ama ek görei yüklediğinde bunun için sadece W harfine basman yeterlidir.he bide aklıma gelmişken diabloyu oyunun sonunda öldürüyorsunya oyun bitiyor ama ek görevi yüklediğinde artı 2-3 bölüm daha oynuyorsun ve onun sonundada bir canavarla savaşıyorsun ve oyun bitiyor. Bu kadarı yeterlimi yoksa dahadamı açık bilgi istersin |
|
|
|