AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 B.net sürüm hatası

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ArcHAng3L İletim - 29/10/2005 : 12:01:36
Arkadaşlar bende şu anda LoD 1.10 var Battle.net e tıkladığımda Battle.net is unable to property identify your application version diyor bunun ne olduğuna baktığımda sürüm hatası olduğunu,B.net te oynamak için en son sürüm gerektiğini öğrendim. İçeriği saçma,adını hatırlayamadığım bir yerden indirdim ve updater ı çalıştırdım the program was unable to creata a file
Error:Erişim engellendi
yazıyor neden olabilir bu 1.11b patch indeki sorun
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ArcHAng3L İletim - 31/10/2005 : 11:06:57
Aaa sorun o da olabilir ben ethernet adsl kullanıyorum arkadaşlara ip veriyorum bağlanamıyolar. Bi şey lazımmış.
Kill Baal şu mesajları oku da yardım et pls
mazlumsavasci İletim - 30/10/2005 : 23:46:08
ben orijinal oyunla battlenette oynuyordum. daha sonra kopya ylen denedim ondan sonra bi dha giremedim. yeni oyun aldim gene giremedim. en son ip adresimi degistirdim . simdi yeni ip adresimlen giriyom
ArcHAng3L İletim - 30/10/2005 : 21:24:02
Ewet ama başta yazdıım kullanıcı adı yüzündendir source ta olduu gibi. Neyse ben küçük çaptaki bir araştırma dizisiyle onun ne yazdığını ele geçirirrim
Bu arada ışınlananları harika iş yapıyor bir taktik de yuri ile inek,maymun ele geçirip bomba koyarak düşman üssüne yollamak harika bir taktik.
Sağol artık araşırma kısmındayız Evet 1.11b çıktı çıkmasa zaten 1.10 yüklü devam ederdim
CrAzY_IVAN İletim - 30/10/2005 : 12:43:03
Orijinal CD-KEY ve oyun olmayınca Battle.Net'te oynanmıyor, free serverlar var. Ancak senin cd orijinal kopya dolayısı ile CD-KEY'i arkadaşın kullanmıyorsa senin girebilmen lazım. Oyunun kurulumunu Diablo 2=>LOD=>LOD son patch (1.11 çıkmadı mı?) şeklinde yap.

1.11 çıkmış ama beta, belki ondan oluşan bir sorun vardır.

-Nickim C&C: Red Alert Crazy Ivan doğru.
ArcHAng3L İletim - 29/10/2005 : 16:07:57
Hayır maalesef CrAzY_IVAN (bu arada nickin red alert ten mi?) ama pacth i indirdiğim sitedeki forumda birr çok kişi orijinal olmadığını ama yükleyip Battle.net te oynadıklarını yazıyor. Orijinalden çekme ve çektiğim (daha doğrusu çektirdiğim)kişi multi oynamıyor ve cd-keyi mevcut zaten hata patch yüklemede 1.10 yüklerken de böyle oldu sildim sırasıyla Diablo 2>D2 patch 1.10>LoD>LoD patch 1.10 şeklinde yükleyince oldu yine mi silip baştan yükleyeceğim

0.03 Snitz Forums 2000