|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
bahadirtrtr |
İletim - 02/10/2005 : 21:18:06 evt ben eski lvl60 lık necromun azına mıçtım.neden diyeceksiniz.bir kaç arktan save almıştım.o savelerin en ii eşyalarını multide kendi karakterime koydum fakat biraz abarttım.ben zevkli olacağını düşündüm ama hileden farksız oldu ve hiç gözünün yaşına bakmadan tüm saveimi sildim şimdi yeni karakter yapmak istiyorum.ama gerçekten sağlam ve hiç hile kullanmadan hellde de bitirebileceğim canavar deli dolu bişii yapmak istiyorum.ve hangi karakter olsun diye ve nasıl bi skill kullanayim ne tarz eşyalar kullanayim.bana fikirlerinizi tavsiyelerinizi.deneyimlerini yazarsanız sevinirim.hemde diğer arklara da fikir olmuş olur.her türlü fikri değerlendireceğim. şimdiden teşekkür ederim. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Hextor |
İletim - 24/10/2005 : 20:59:43 bencede barbar derim ben. alacan eline baltanı yada kılıcını, Allah yarattı demicen dalacan aralarına gerisi hikaye. ben hellde act 2 deyim şimdi ve sorunum yok.
Unutmadan: barbar oynayacaksan bağırtacam onu (oynayanlar şimdi gülüyodur bu tavrıma zaten) :) battle commands ve battle orders tan bahsediyorum. 1,10 varsa kesinlikle bunlara ağırlık ver. bide naturel resistance. dehşet oluyor... |
BartucTheBLoody |
İletim - 24/10/2005 : 10:56:04 Barbarian RuLes.. Kim Ne Derse Desin :)) |
ArcHAng3L |
İletim - 21/10/2005 : 19:01:40 sorceress and necro RULEZZZZZZZZZZZZZZZ Gerisi hikaye.... :) çünkü ölseler bile eşyasız çok güçlüler |
Rappier |
İletim - 20/10/2005 : 21:00:53 Sorceror RULEZZZZZZZZZZZZZZZ Gerisi hikaye.... |
BartucTheBLoody |
İletim - 20/10/2005 : 16:13:34 Evet biliyorum. Zaten Geri kaLanLarı da Kafana Gore Verirsin. Ya da Bu SAydıkLArıma Bonus EkLeyen özeLLikLere Daqıtırsın. Daha SaqLam oLur. :) Haksız mıyım :) |
|
|
|