AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Sevdiğiniz karakterler

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ArcHAng3L İletim - 27/09/2005 : 21:19:27
Arkadaşlar siz hangi tür karakteri daha çok seviyorsunuz ve neden? Bunları paylaşmak ister misiniz? ayrıca taktiklerinizi yazarak yeni oyunculara örnek olmak isterseniz bilgilerinizi paylaşın lütfen
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
BartucTheBLoody İletim - 28/09/2005 : 13:30:40
Dostum Hiç Bi Adam Sorceress Kadar HızLı Mana doLduramaz :) (Warmth saqoLsun :D ) ve AsLa Bir Necro Bir Barbar Kadar Haywani oLamaz :) Bunu unutma :)
ArcHAng3L İletim - 28/09/2005 : 12:35:59
life ve manaya çok kasmışsın. benim 200-250 life 270 civarı(eşya ile 400) mana var. blood golem sayesinde ölmüyorum ve mana çabucak doluyo sorceress tan bile hızlı. strng ve dex e yüklendim ve barbar gibi ve 15 kişilik orduyla giden bi adam oldu
bahadirtrtr İletim - 28/09/2005 : 11:35:31
ben necro hastasıyım. Ama biraz amatörce oynuyorum sanırım.buradaki bağzı arkadaşlarla konuştum (bartuc ve paladin) ve diğer kişilerin anlattıklarını okudum.kendimi bayaa amatör hissettim.
ama yinede fikirlerimi söyleyeyim.ilk olarak necroyu seçmemin nedeni golemi olması vede bone sprit olması zaten başka büyüde kullanmıyorum.karakteri canavarlarla fazla uğraştırmadan uzaktan hallediyorum bütün işlerimi.yanıma bi tane yardımcı eleman bide fire golem işimi rahatlatıyo gibi.ben karakter olarak life ve manaya yükleniyorum.lvl58 necromda life 660 mana 730 civarında.defansım biraz düşük(500) ama lvl58 e kadar idare etti.şimdi hell'de act1 in başındayım ama gerçekten çok zorlandığımı anladım.o yüzden bu diablo forumundaki tüm şeyleri okuyorum püf noktaları ayrıntıları vede web sayfalarını araştırıyorum.ama yeni oyunculara söyleyeyim deneyimli arkadaşlarada söyleyebilirim fire golem lvl20 olunca ölmek bilmiyo hell'de canı 3300 civarlarında.adamlardan ben kaçıyorum ki benim life 660 civarlarında golem ortaya dalıp dağıtıyo
BartucTheBLoody İletim - 28/09/2005 : 11:26:19
KesinLikLe BarBar. BeLki Bazı KişiLEre Göre Barbar Acemi Karakteri oLarak Gorunse biLe.. Benım VazgeçiLmezim. Iyı Bir Barbar Yetiştirmek Yetenek Ve biLgi Ister. Yakın DövüşLerde Tartışmasız En Iyisidir. Uzak Dövüşü Sevmem. Birebir BuLunmam Gerekir Savaş içinde.. SaLdırı saLdırı ve Yine saLdırı. Sorceress i geLiştirme oLayım Bir Iddia Uzerıneydı. Size yoLLadıqım LvL 79 Sorceress im iLk ve Tek Sorceressimdir. Şu anda GeneL oLarak Item Kaynagı oLarak KuLLanıyorum..

0.03 Snitz Forums 2000