|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
d2_necro |
İletim - 06/09/2005 : 21:32:37 skillerim şöyle: bone armor:10 bone spirit:9 clay golem:4 fire golem:5 iron golem:2 iron maiden:1 teeth:3 golem mastery:2 summon resist:1 amplify damage:1 sorum şu: lvl42 necro'yum bundan sonra hangi skillere vermeliyim?
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ArcHAng3L |
İletim - 24/09/2005 : 18:42:39 bak necro sana söyliyim sil o karakteri ve yenisini yap. bone armor a bir necromancer ın hiçbi işine yaramaz. çünkü zırhlar daha fazla iş görüyor. iron maiden çok düşük benim 12 teeth e gerek yok onun yerine 5 blood golem 8 golem mastery ve 6 yaratıklara resistance veren skill ve 10 civarı corpse explosion yap. taktiğin bu olsun blood golemi yolla saldıran yaratıklara iron maiden yap. böylece ne golemin ne de senin canın gitmez çünkü goleme her vurduklarında sen can alırsın. kendi çevrene bone prison yap ki senle ilgilenmesinler. bone spiritle golemi destekle. ölene corpse exp yap. bu taktik özellikle inek bölümünde işe yarıyor ayrıca mana varsa sürekli fire golem yap çünkü yenisini yapığında eskisi patlayıp hasar veriyo. ben Baal ı nightmare de fire golem+iron maiden ile yendim. 100 kere öldüm ama taktik gereği bunu yaptım. Necromancer ın gücü burda |
Bartuc |
İletim - 12/09/2005 : 21:58:16 Poison nova da işine cok yarar ama hell de özellikle de 4. bölümde kullanmamanı tavsiye ederim.. cunku elemanlar Immune to Poison.. onun Dışında Bone spirit işini buyuk ölçüde görür. Iron maiden.. bu buyuye bayılıyorum.. baya işe yarıyor. bone armor sağlıgın için lazım. ayrıca summon resist ve golem mastery de geliştir. iskelet cıkarmanı pek tavsıye etmem.. cunku bosslar iki vuruşta gebertio.. |
d2_necro |
İletim - 08/09/2005 : 19:26:23 saol kardeş daha denemedim şindi deniycem |
rohan |
İletim - 08/09/2005 : 18:39:23 ekranın aşasındaki skill tablosunda mauose gelip istediğin skilin üzerine gelip f1-f2-f3-f4-f5-f6-f7..diye yazabilirsin iyi oyunlar |
d2_necro |
İletim - 08/09/2005 : 14:24:16 evet nightmare 3. köydeyim daha konsey üyelerinin oraya gelemeden öttürüyolar benim adamı. Yanımda da bir adet barbarian var o da lvl41 de.bir de ben kısa yol tuşlarını aktif edemiyorum mesela f1,f2 falan skill1, skill2 diye verilmiş ama çalışmıyolar nedense.Cevapladığın için saol. |
|
|
|