AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 yer yok napıyım?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
d2_necro İletim - 03/09/2005 : 18:59:16
Arkadaşklar foruma yeni üye oldum diablo2:lod'a da yeni başladım sayılır(evet biraz geç oldu) lvl40 necromancer var nightmare geldim.act1 deyim...oyunu normalde başlatıp mephisto kesiyorum set itemler düşüyo.düşüyo düşmesine de bi sürü set var şindi.Ben açgözlülük yapıp 2 3 tane birden tamamlamak istiyorum çünkü bi seti tamamlamak için kasarken busefer başka setlerin itemleri düşüyo sürekli deli ediyo.özellikle bazı setlerin bazı itemleri çıkmamakta direniyo.mf özelliği 87 idi galiba.yani ben itemleri saklamak istiyorum başka karakterlerin item yerlerini kullanmak istiyorum.bi arkadaş iki diablo2:lod u aynı anda çalıştırıp (yanyana,küçük ekran) ikisinin birbirini görmesini sağlayarak (mulitiplayer) bu güzel itemlerini depolıyodu.Yanılmıyosam bunun için de bi program gibi bişiyden bahsetmişti.Bilginiz varsa yazarmısınız? İyigünler.
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ArcHAng3L İletim - 24/09/2005 : 18:30:48
hey necro sen lvl 40 ta act 1 desin. ben neco the necromancerla lvl 53 hell de act 2 deyim çok kastın heralde. nasıl yaptın lütfen bana da anlat. inek bölümüne girerken hep envanter dolu oluyo ve ben şehre geçici süre olarak bırakıyorum. ama bazen oyun hataları yüzünden save&exit demek zorunda kalıyodum. aynı set parçasını (sigon's wrap) en az 12-13 kere düşürüp kaybettim ve yeniden buldum. sinir bozucu oluyo cidden
rohan İletim - 05/09/2005 : 13:32:36
neden bahsettiğini pek anlamadım
d2_necro İletim - 04/09/2005 : 15:16:08
tamam arkadaşlar hallettim ben az önce o işi editörsüz
d2_necro İletim - 03/09/2005 : 19:04:22
bu arada geçmiş başlıklara baktım da olayı editör denen prog.la yapıyoz galiba.değilmi?

0.02 Snitz Forums 2000