|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
erdoponi |
İletim - 24/08/2005 : 11:25:53 Durance hate level 3 de haritada gidilenebilir yerler gösteriyo Ancak oraya gittiğinde karşına duvar çıkıyo bütün amazonda bütün skilleri denedim ama birşey olmadı yanıtlarınızı bekliyorum. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ArcHAng3L |
İletim - 24/09/2005 : 18:25:27 ha bu arada o zamanlar bu siteyi bilmiyodum. diablocu olduğumdan buraya girdim. benim adıma mesaj at dedi o yüzden onunkini kullandım. şimdi Palad1N olarak üyeyim |
ArcHAng3L |
İletim - 24/09/2005 : 18:23:46 ya rohan kardeş msn'ini almıycam annem de kullanıyo forumdan konuşalım.sen bi remini çekip yollarmısın uzun süredir act 3te değilim. 5te dolaşıyodum. tam anlamadım kusura bakma
|
rohan |
İletim - 24/09/2005 : 18:09:55 niye kendininkini kullanmıyonki önce duvarlar yokmu(gri)kapılar var(kapı dediğim haritada kapı resimleri varya köprüden geçiş gibi)işte oralar oralara gittiğinde kapı çıkıo oraları diyom msn görüşebiliriz
erdoponi@hotmail.com |
ArcHAng3L |
İletim - 24/09/2005 : 17:44:57 rohan o mesajı da ben yazdım. Tam olarak yerini söyler misin lütfen? Ben senin için gidip bi daha bakıyım belki harita programı sorunludur. Ben 5 farklı karakter ve 3 farklı zorluk seviyesinde bi bakıyım. Ayrıca ingilizce olarak blizzard'ın sitesine mesaj at. Oyunun ustaları cevaplasınlar |
rohan |
İletim - 24/09/2005 : 12:20:05 alıntı: umutcanuguz tarafından yazılan:
o haritadaki yerler hani üstünden geçilmeyen barikatlar var ya onun gibi şeyler. şimcik haritayı açıp oklarla kaydırınca oranın ne olduğunu bulursun
bizim bahsetiğimiz oralar değil duvarda kapı girişleri gösterio işte o kapıdan içeri giremioz onu diyorum bu kapılardan 1 tane de yok haritanın çeşitli yerlerinde var |
|
|
|