AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 yardımm!!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
delahoya İletim - 11/07/2005 : 22:04:18
diablo2 çok yavaş ve görüntü kalitesi çok kötü bi şekilde çalışıyor nedenini çözemiyorum.bilgisayarın özelliklerinden kaynaklanan bi sorun yok sanırım çünkü daha önceki oyunlarda hiç böle bişey olmamıştı.(NFS2 ,Comandos3 vb..)yardımlarınızı bekliyorum!!!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
delahoya İletim - 16/08/2005 : 22:55:24
Tesekurler omersinan sayende hallettim..oyun hem hızlandı hemde goruntuler duzeldi
omersinan İletim - 02/08/2005 : 11:59:58
Hayır alakası yok, oyunu çalıştırmadan önce driver test denilen şeyi yapıyor eğer ordan 3d seçeneğini seçersen çözünürlük ayarını değiştiremezsin. Testi yaptıktan sonra 2d seçeneğini seçmelisin çözünürlüğü değiştirmek için.
delahoya İletim - 13/07/2005 : 18:20:19
evet galiba..oyunun orjinal olmamasından kaynaklanıyo sanırım..
Rappier İletim - 13/07/2005 : 13:10:57
alıntı:
delahoya tarafından yazılan:

oyunun içideki options bölümünde 800*600 yapmak için seçenek yok ki..nereden ayarlıcam ekran çözünürlüğünü?zaten oyunada inanılmaz yavaş giriyo.anlamadım bi uyumsuzluk var ama???

Option'da seçenek yokmu ??? Gözüm sen git orjinalini al onda option seçeneği var....
delahoya İletim - 13/07/2005 : 01:15:34
oyunun içideki options bölümünde 800*600 yapmak için seçenek yok ki..nereden ayarlıcam ekran çözünürlüğünü?zaten oyunada inanılmaz yavaş giriyo.anlamadım bi uyumsuzluk var ama???

0.04 Snitz Forums 2000