|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
lacosteman |
İletim - 03/03/2005 : 15:05:54 ya ben ark.dan d2 cd si aldım.yükledim.soora dedilerki 1.10 patch yükle oyun daha güsel olsun.onu da yükledim.ama oyunda benim görebildiğim bi değişiklik olmadı.şu yeni 2 karakter fln varmış onnar çıkmadı.üstelik oyuna girince v 1.10 yazıyo.ama ne druid var ne assasin.isyanlardayım.yardım  |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
lacosteman |
İletim - 07/03/2005 : 13:42:07 eywallah.gerçi oyunun bu hali bile bağımlılık yaratmaya yetiyo ama neyse :) itiraf ediyorum,bu zaman kadar bu oyunu alıp oynamadığım için PİŞMANIM!!!üstelik çevremde oynayan o kadar çok insan vardı ki.ya peki aga aklıma bişey takıldı.version 1.10 yüklenince LOD olmuyomu?gerçi demekki olmuyoki diğer 2 karakter gelmedi :) |
Geppettous |
İletim - 03/03/2005 : 16:34:37 İsyan etmene gerek yok,arkadaşında varsa LOD(lord od dext...)ek görev paketi çıktı onu al(bulabilirsen satıcılardan 1 cd olacak)ve D2 üzerine yükle o zaman dediğin herşey ve iki karakte çıkacak ayrıca ilave oyun bölümleri.Bu paketle oyun daha bir güzelleşecek ve oyundan kurtulmak için aylarca mücadele edeceksin:)) |
|
|
|