AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 yardım lütfen

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
lacosteman İletim - 03/03/2005 : 15:05:54
ya ben ark.dan d2 cd si aldım.yükledim.soora dedilerki 1.10 patch yükle oyun daha güsel olsun.onu da yükledim.ama oyunda benim görebildiğim bi değişiklik olmadı.şu yeni 2 karakter fln varmış onnar çıkmadı.üstelik oyuna girince v 1.10 yazıyo.ama ne druid var ne assasin.isyanlardayım.yardım
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
lacosteman İletim - 07/03/2005 : 13:42:07
eywallah.gerçi oyunun bu hali bile bağımlılık yaratmaya yetiyo ama neyse :) itiraf ediyorum,bu zaman kadar bu oyunu alıp oynamadığım için PİŞMANIM!!!üstelik çevremde oynayan o kadar çok insan vardı ki.ya peki aga aklıma bişey takıldı.version 1.10 yüklenince LOD olmuyomu?gerçi demekki olmuyoki diğer 2 karakter gelmedi :)
Geppettous İletim - 03/03/2005 : 16:34:37
İsyan etmene gerek yok,arkadaşında varsa LOD(lord od dext...)ek görev paketi çıktı onu al(bulabilirsen satıcılardan 1 cd olacak)ve D2 üzerine yükle o zaman dediğin herşey ve iki karakte çıkacak ayrıca ilave oyun bölümleri.Bu paketle oyun daha bir güzelleşecek ve oyundan kurtulmak için aylarca mücadele edeceksin:))

0.03 Snitz Forums 2000