AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo'ya Nasıl Başladınız?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Batıkan İletim - 23/02/2005 : 20:39:54
Evet arkadaşlar böyle bir konu açayım dedim... Diablo'ya nasıl nereden kim önerdi bunları kısaca anlatalım..
Benim başlayşımda şöyle..
Sene 1996 Diablo 1 in ilk çıktığı zamanlardı.. akrabam bana cd yi getirmişti.. beraber 2 günde abartısız 2 günde büyücü sorcoress ile bitirmiştik... O günden sonra diablo benim vazgeçilmez oyunum olmuştu.. Sorcoress ile ondan sonra level tam hatırlamıyorum 60 civarı birşey yapıp diğer karakterlere geçmiştik.. Okçu ile de 1 günde bitirdik onun da işte leveli 50 lerdeydi.. ondan sonra artık oyunu bırakmaya karar verdik.. Diablo 2'yi bayaa uzun bir süre olan 4 yıl beklemiştik.. Ama beklediğimize deymişti.. Çıktığı 2.ci gün aldığım oyunu 1 haftada bitirmiştim oda Amazon ile ondan sonra Amazon gelişti gelişti gelişti ve Level 87 olan bir Haywan çıkmıştı.. Artık vurduğumu indiriyordum.. ondan sonra da diğer karakterlerle oyunu oynamayı sürdürdüm.. ek paketi ile de druid ile bitirdim..
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
CrAzY_IVAN İletim - 16/09/2010 : 10:57:50
Eski muhabbetler onlar, sakin. :)
Hell Bownie İletim - 16/09/2010 : 07:05:07
diablo 1 oynamadım da belki speedrun yapmıs olabilir

ayrıca diablo 2 6 senedir oynarım nerdeyse sokmus durumdayım oyunu yani burda saf salaklar yok rappier [ağır oldu gibi]
Rhonin İletim - 14/07/2010 : 19:40:42
Diablo 1'i oynamıştım ilk. Bir demo cd idi galiba. Tam hatırlamıyorum. Epey ürkütücü bir oyundu o zamanlar. Sonra Diablo 2'nin çıktığını öğrendim, tesadüfen aldım. O gün bugündür hep oynadığım oyunlar arasında olmuştur.
ghost_rider İletim - 10/02/2010 : 13:16:22
Arkadaşlar bu oyunu 9 yıldır oynayan birisi olarak ilk sunu belirtmek isterim, Diablo2 bitirilmiyor, sadece verilen quest(görev)leri tamamlayıp oyunda en güçlü ve en dayanıklı karakter(char)olmak için mücadele veriliyor, sizin anlantığınız tamamen adisilasyon, Örneğin yukarda en üste arkadaş 50 levelde oyunu bitrdiğini söyledi, 60 level olmadan hell seviyesine geçimoyrsun zaten 3 barbar'ı kesende yollar açılmıyo yane Thorene kapısına gidip baal bölümüne ulaşamıyorsun sallamasyon yapmayınız lütfen. Bu Türkiyedeki 3. Açtığım sunucu Türkiye olarak İnnernet üzerinden bütün diablocularla oynuyoruz katılmak istiyenler
ArcHAng3L İletim - 27/09/2005 : 21:01:00
benim necro sayemde çabuk adapte oluyo çünkü benim gibi bir necro ustası yönetiyo ve kombinasyonlarım çok güçlü lvl 27 de nightmare'a (önce inek bölümünde item toplamaya) lvl 35 te hell e geçtim. seviyem düşük olasına rağmen blood golem sayesinde canım hiç azalmıyo ve 1 yaratıktan 30.000-40.000 civarı xp alıyorum bi kaç dakkada 2,3 level atlıyo ve kolay oluyo

0.05 Snitz Forums 2000