Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
Leofold
İletim - 15/12/2004 : 22:11:53 Defalarca diabloya başladım bıraktım makinayı formatladım saveleri yedeklemedim yani anlıyacağınız defalarca level30-40 charları öle çöpe attım ancak son zamanlarda Ultima Online Oynamaktan bıktığından dolayı Diablo ya tekrar başlamayı uygun gördüm. Necromancer oynamak istiyorum(karizma sırf onun için) Sizce oyun başından itibaren skill stat dağılımını nasıl yaparak oynayayım.Hangi skiller gerçekten necromancerın vazgeçilmez komboları olabilir.Ve Statları kaçar kaçar dağıtmalıyım. Saygılar
Keşke Assassin daha pure warriora yakın olsaydıda vazgeçilmez charım olsaydı
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
BachRi
İletim - 16/02/2005 : 20:48:45 Beyler bence siz skilleri yalnış sölediniz.Bi karakteri çok güçlü yapmak için skillerin bonuslarınıda fullemeniz gerekir.Eğer necro yu summon necro yapmak istiyosan skeletion mastery,skeletion,skeletal mage,summon resis,revive fulle.Eğer bone necro istiyosan ve bence en iisi bu bone spirit,bone wall, bone prison,teeth fulle.Bide poison necro var onu tam bilmiyorum ama poison skillini bonuslarıyla fullemen yeterli olur.Eğer diğer karakterlerde yardım lazım olursa msn e msg at. Bahri_2002@hotmail.com
enigmatic
İletim - 20/12/2004 : 13:26:07 bir tavsiyede benden olsun. life tab denilen lanet (curse) baya bi iyi. revivelerin hiç ölmez ama summon iskelet ve golemler için harikadır. sürekli adam cikartip hangisi eksildi diye uğraşmazsın. çünkü elemanların savaştıkça enerji alıyorlar ve neredeyse hiç ölmüyorlar. tercihine göre radius'unu genişlet. skill sadece süre ve radius arttiriyor üst seviyelerinde. yani sana tavsiyem yükseltmemen. zaten elemanların ölmeyeceği için bi onla uğraşırsın. gördüğün herkesin kafasına bas gitsin. :)
apocalypse
İletim - 17/12/2004 : 00:48:48 oncelikle oyunu hangi patch de oynadıgın cok onemli. 1.10 ile oynuyorsna onereceğim skill ler farklı başka bir patch kullanıyorsan onereceğim skill ler farklı.Çünkü skill lerin birbirlerine etkisi bütün patchlerde farklı.
şimdi ben sana son çıkan 1.10 patch i için skill leri nasıl dağıtacağını söyleyim.öncelikle bone ve poison spells lerden bonespirit i fulle.Ayrıca bone armor a da kendi insiyatifine göre istedeğin kadar verebilirsin ama cok da verme.çünkü güçlenince senin yanına bile yaklaşamayacaklar.benim necro şu an 86 level ve bone armor sadece 120 damage i engelliyor.bence bu kadarı bone armor için yeterli.Burda dikkati cekmek istediğim büyü corpse explosion.buna verebildiğin kadar ver çünkü ilerde bu skill ile cok adamı cok kısa bır surede oldurebılırsın tabi ki birini indirene kadar zorlanıyorsun ama onu halledince bir explosion ile işi bitirebilirsin. (ozelliklede boss lu yaratıklarda baya zor) summoning skill lerde skeleton mastery i fulle çünkü bu sayede revive ların extra damage ve yasam gucu kazanıyor.burada ayrıca skeleton mage de cıkarabılırsın ama onu da cok cıkarmamanı tavsıye ederim bence 5 tanesi yeterli olacaktır.burda son olarak da 15 tane revive cıkaracak kadar bu skill e vermen yeterli olacaktır. curses lerden en onemlisi amplify damage ve lower resist bunlara vermen bence yeterli.bunalara verebildiğin kadar ver diğerlerine 1 vermen yeterli(zaten lower ı acman için diğerlerine 1 vermen lazım)
benim karakterimdeki skill dağılımı da buna cok yakın sadece ben fire golemi full lemek gibi bir hata yaptım.benden sana son bir tavsiye kesinlikle skillerini golemler için harcama.
sana ve necro iyi oyunlar dilerim.malzeme konusunda da yardım istersen onu da bir şekil de hallederiz...
Rappier
İletim - 16/12/2004 : 16:55:23 bu konuda danışacağın uzman kişi apocolypse... bir mesaj atarım gelip senin sorunu cevaplar...