AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 inekler şehrinin yok oluşu

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
KaLiST0 İletim - 26/09/2004 : 23:41:29
inekler şehrindeki elemanaların elebaşını öldürünce birdaha şehre giremiyormuşsun..

bu doğru mu?

bende arkadaşştan aldımmm haberii
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
love_mage43 İletim - 16/08/2006 : 10:53:11
arkadaşlar bence gereksiz bi tartışma bu rappier ve diyer arkadaşların ki cow kingi öldürürsen bi daha giremesin bu kadar basite benim başıma geldi barbarian la wihirlwind diye bi büyü var ya (yanlış yazmış olabilirim)hani böle baltayla kılınçla dönüyo öyle bir girdim inek arkadaşlara biçerken o da biçildi bi dahada giremedik ama bence amaç zaten cow kingi öldürmek ti
Dreamwalker İletim - 27/07/2006 : 04:54:19
Rappier, yazdigin gayet yanlis. Kendi kendine kusmen gerek senin, cunki kendinden kendine hayir gelmez (Senin sozlerinle)

Inekler diyarina gitmeyi biliyorsun zaten. Wirt'in bacagini al, tome of town portal u koy kubun icine ve transmute...
Bunu istedigin kadar yapabilirsin. Ancak eger sen yada partindeki birisi inek krali oldurursen, o zaman kirmizi portali acma hakkini kaybedersin. Yani bir daha inekler sehrine gitmek istersen, baskasinin senin icin portali acmasi gerek.

Internette oynuyorsan, tek yapman gereken kirmizi portali acabilecek bir karakterinin olmasi. Bir oyuna basla, en az 5 dk. boyunca oyunda kal (git countess, andariel, summoner, memphisto, diablo ve baali oldur :D). Sonra tristrama giderek bacagi al ve kasabaya getir. Sonra kirmizi portal acabilen karakterinle gel ayni oyuna, bacagi al yerden, portali ac sonra cik oyundan ve gercek karakterinele gel ve temizle, kralida oldur.

Benim amazonumla hell cows icin yaptigim taktik yukaridaki gibi idi. level 1 karakterim vardi (glitch rushed) oyunu komple bitirmis, o aciyordu portali, sonra benim amazon temizliyordu. 30 saniye kaybediyordum ama kral in yuksek rune dusurme sansi gayet yuksek :)

Ancak bazi eski patchlerde, ozellikle single playerda, sanirim krali oldurmus isen, bacagi alamamak gibi olay vardi, sanirim bu 1.07 den once idi...

Ayrica partinde olmayan birinin krali oldurmesi halinde, bir daha portali acamaman gibi bir olayda var. Pek public oyun oynamadigimdan dolayi hic denemedim, bilmiyorum...
armageddon İletim - 27/07/2006 : 04:22:42
Yaw kardeşim gelişi güzel sallmışsınız, cow levele cow kingi öldürmediğiniz sürece istediğiniz kadar girebilirsiniz
ArcHAng3L İletim - 24/09/2005 : 19:01:48
bak rohan sana geçen yıldan çekilmiş bir picture yolluyom yerine bak olmadı derse başka da yollarım açıklamalı üzgünüm nasıl yollancağını bulamadım. ama resim var nasıl eklendiğini biliyosan söyle yolliyim
ArcHAng3L İletim - 24/09/2005 : 18:46:31
hayır abi alınıyo portal açınca wirts leg ve tome of town portal gidiyo zaten. sen stony field daki tristram a gitçeksin kuzey batı köşesinde wirt var ona tıkla altın saçıyo ve 1 tane wirts leg geliyo iyi dene ben nasıl 1000 kere felan giriyim yoksa? belki kopya ise bişey olmuştur. tamam benimki de kopya ama orijinalden çekme ancak öyle elde edebildim d2 yi

0.03 Snitz Forums 2000