|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
zerr |
İletim - 21/09/2004 : 10:55:33 arkadaşlar diabloda kendine silah yapabileceğin bi editör varmış bunu indirebileceğim bir link bilen yada bu konu hakkında bilgisi olan varmı? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
erdoponi |
İletim - 24/08/2005 : 17:59:35 alıntı: zerr tarafından yazılan:
arkadaşlar diabloda kendine silah yapabileceğin bi editör varmış bunu indirebileceğim bir link bilen yada bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
editör kullanırsan oyundan zevk alamassın |
enigmatic |
İletim - 20/12/2004 : 13:04:21 oyunu realistik kılmak tabiki zevkli olabilir. ama diabloyu siz ne açıdan görüyorsunuz onu anlayamadım. bana bu bu oyun bir araştırma bir macera gibi geliyor. sonra bunun korkaklıkla ilgisi olduğunu sanmıyorum. ve şunuda belirteyim hc oynayanların çoğu "benim hc de 98 lvl char var cyco" markası için oynuyorlar.( O günden sonra onunla olan oyun muhabbetimi en alt düzeye indirdim) zamanda önemlidir. hc de zevk almak istiyorsan al barbarı dal elemanların arasına. sorcla uzaktan çarpışmayın. genelde böyle yapılır niye peki? işte o marka yüzünden. herkes farklı şeylerden zevk alalabilir. bende ayrı oyunlarda bulduğum itemleri tek oyunda toplayıp kullanarak zevk alıyorum. sonuçta trade oyunda zaten olan bişi. ve bende kendi savelerim arasında trade yapıyorum. bu şekilde hoşuma gidiyor. diablonun kitapçığında ölen hc karakterlerden sorumlu değiliz dior. bunun için kesinlikle bizi aramayı denemeyin bile deniyor. çok talep olmuş demek ki. öyle ki oyun olduğunu unutmuşlar. neyse konunun özü zevk meselesi, tavsiyen için thx. |
Rappier |
İletim - 16/12/2004 : 16:49:10 Neden bu kadar korkak davranıyorsunuz ?? başarısız olduğunuzda kaybedeceğiniz tekşey o ana kadar harcadığınız zamandan başka hiçbirşey değil bunu unutmayın... peki ama normal oynayıp adrenalin salgılamamak yerine oyunları zorlaştırarak oynasanız ve max adrenalin ile max heyecan yaşasanız daha güzel olmazmı??
Eskilerden bir eleman tanıyorum... adam bana hep süper bir oyuncu gibi gelirdi. Oynadığı oyunları bir anlatışı var bir görseniz 'tamam bu adam bu işi yutmuş' derdiniz. Sonrasında birgün birkaç arkadaş evlerine misafir olduk ve oyun oynayışını gördük... Adam quake2 oynamaya başladı ve 10 dakika içerisinde 20 defadan fazla save attı.... O günden sonra onunla olan oyun muhabbetimi en alt düzeye indirdim.
Peki ama doğru olan bu mu?? her sıkıştığında save at, yok olmadı baştan başla... Kusura bakmayın ama bu yada buna benzer şeyler yapıyorsanız benim gözümde oyuncu falan değilsiniz... |
enigmatic |
İletim - 16/12/2004 : 12:12:55 evet aynı ferrari sahibi olup ertesi gün kapının önünden çalınmış olduğunu görmek gibi değil mi. fevkalade heyecan verici ve zevkli :) |
Rappier |
İletim - 15/12/2004 : 21:18:00 Oyunu sadece vakit öldürmek için oynuyorsanız zevk alamamanız normal... Oyunları birde hakkını vererek oynamayı deneyin, işte o zaman back-up'sız yada iki dakikada bir save atmadan oynamanın ne kadar daha heyecan verici ve bir o kadarda eğlenceli olduğunu anlayacaksınız.
|
|
|
|