|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
zerr |
İletim - 14/09/2004 : 12:19:02 arkadaşlar nacromencer ile geçen oyuna başladım 7 skeletor 7 de skeletor mage yapmıştım güzelce oynuyodum .arkadaş makineye format atınca savelerde gitmiş bende yeniden başladım ama 3 den fazla skeletor 4 den fazla mage yapamadım neyi eksik yapıyom anlamadım. mage level7 fala oldu. bilen varmı? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Rappier |
İletim - 06/10/2004 : 18:40:53 Msn değilde burasıda bu konuyu tartışmak için yeterince uygun bir yer (: Benim necro düşüncemde ana olayı corpse explotion büyüsü dolduruyor. Diablo'da büyücünün teleport büyüsünden sonraki en kaliteli özellik bu. Single oyunda karakteri bu özelliğin çevresinde geliştirmek ileriki zorluk seviyelerinde daha rahat etmenizi sağlar. Yinede rehşeye rağmen SORCEROR RULEZZZZZZZZ (((: |
baal-RazoR Bladesigh |
İletim - 06/10/2004 : 09:41:49 en iyi Skelemancer dağılımı ; skeleton mastery=20 raise skeleton=20 amplie damage=20 clay golem=1 summon resist=6
bunlardan sonra olabildiğince +skill veren itemlarla donatın charı. böylelikle Single2ın en güçlü charına kavuşmuş olacaksınız.
halen bu char kötü diyenler benimle icq-msn muhabbetine gelsin.
Saygılarımla... |
zerr |
İletim - 05/10/2004 : 10:46:49 yani kalisto helel olsun sana bunuda duydumya gözüm açık gitmez. oyunu kurmadım ondan iskelet sayısı 4 ü geçmiyo yaw hiç o açıdan düşünmmiştim. oyunu kurarsam kaç olur? neyse güldürdün beni sabah sabah yinede sağol
arkadaşlar daha evvel oynuyodum yedişerdi galiba bone archer ve skeleton vardı. save dosyaları gitti yeniden başladım 4 ü geçmediler.4 bone archer 3 skeleton. elimdeki wand +3 skeleton mastery falan. ikisininde büyü levelleri 8 falan ama sayıları artmadı. olay bu yani gariplik var ama ne iş? |
lord_deniz |
İletim - 04/10/2004 : 09:37:43 sanırım sen versiyon 1.10 u yukledin ....onu tuklediğinde enfazla (2o kere versen bile) 8 tane iskelet yapabilirsin...ama tavsiyem iskeletede golnemede fazla verme....benim 73 necro var...en iyisi mage 20 ver skeleton mastery 20 ver revive 20 ver çunku bunlar hep birbirini guclendiriyor.....kemik büyülerindende bnone spear a wer zehirler zaten adam akıllı değil..... |
baal-RazoR Bladesigh |
İletim - 01/10/2004 : 09:30:32 kullandığın itemlardan kaynaklanıyor olabilir. Daha önceki oyunda +3 Raise skeleton veren wand ve necrolar için özel olan shieldlardan kullandıysan bayaa bi +skill kazanmışındır. senin verdiğin pointlerin üstünede bunlar eklenince raise ler artmıştır.genel olarak 3LvLda 1 skeleton mastery ye vermek mantıklıdır. (oyunun en güçlü PvM charı necromancer'ın Skelemancer Build'idir.)
saygılarımla... |
|
|
|