AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Über Tristram Yardımı - Tyrael

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
archangel_gabriel İletim - 11/07/2010 : 14:45:19
Selam.Über Tristram da savaşmak isteyen arkadaşlar yardım etmeye hazırım.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
archangel_gabriel İletim - 14/07/2010 : 17:43:12
Ben de size birşey demiyorum zaten.Ben sadece sayın Crazy Ivan ile Über Tristram hakkında fikir alışverişi yapıyorum o kadar.Sizlik bir mevzu yok sanırım.Ayrıca zevkler ve renkler kişiye göre farklılık gösterir diye umuyorum.Saygılar...
Palad1n İletim - 14/07/2010 : 17:32:28
Ben Diablo ile ilgili bir şey demedim. Atmosferi üst düzeyde ve her şeyiyle oyuncuyu kendine bağlamayı beceriyor. Ayrıca hala da oyunu oynuyorum. Ancak eşyaları bulmayı, senin sıkıldığın 10 yıllık yerleri geçmeyi karakterimi editleyerek yapmıyorum; çünkü rpg oyunu bunlar üzerine kuruludur. 10 senedir oynuyorum, şurayı şu kadar kez geçtim, o yüzden edit yapıyorum diyorsan hala oyun değiştir demekteyim.
archangel_gabriel İletim - 14/07/2010 : 17:28:05
Ewet sayın paladin! Ben Diablo' dan sıkılmış değilim.Sadece Sayın adminin oyun hakkındaki olumsuz düşüncesine farklı açıdan yaklaşıp değişik bir alternatif sunmak istedim.Böylece oyunu farklı zevklerde yaşamanın da insana haz vereceğini vurgulamak istedim Crazy Ivan' a. Asla hiçbir Rpg oyunu Diablo' nun efsanesini yıkamaz bu benim görüşüm.
CrAzY_IVAN İletim - 14/07/2010 : 17:05:36
alıntı:
archangel_gabriel tarafından yazılan:

10 yıldır aynı bölümleri aynı sıkıntıyla geçmek bana aptalca geliyor artık.savaştığım düşmanların isimleri durdukları yerleri ve verdiği itemleri ezberledim nasıl bir zevk alabilirim ki.Bilinen yerleri farklı biçimlerde geçmek ve yeni atılımlar yapmak için ultra karakter yapmak ve isteğe göre donatmak harikulade bence.Yıllardır bir büyülü kılıç-kalkan bulacaz diye ömrümüzü verdikYeter artık diyorum.Über dene lanet yerde şeytanların dersi werme zamanı geldi admin.

Valla sen de haklısın, archangel. Çok da hayır diyemediğim bir bakış açısı sundun. :)

Paladin, Diablo'nun yerini tutmaz ama hiçbiri. :P
Palad1n İletim - 14/07/2010 : 16:54:18
Rofl. oyun değiştir?

0.03 Snitz Forums 2000