|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
BLACKBARON |
İletim - 11/11/2008 : 00:34:29 Diablo 2 Vista'da çalışıyor mu?Biz üniversitedeki arkadaşlarla denedik,ya hiç çalışmadı ya da görüntü bozuktu.Yardımcı olursanız sevinirim |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
tempatik |
İletim - 19/01/2009 : 15:52:40 ben çalıştıramadım, dll hatası veriyor :( |
BachRi |
İletim - 23/12/2008 : 04:51:18 Diablo 2'nin en beğendiğim ve genel olarak beğenilen tarafı oyundaki eşyalar ve karakterlerin yetenekleri. Eşyalarla veya yeteneklerle bilinçli olarak oynayıp karakterini bilinçsizce yapılmış karakterlerden çok daha güçlü yapabiliyosun. Ancak görevleri sorucak olursan , öyle WoW'daki gibi durmadan görev al , her seviye için ayrı bi görev diye bişey yok. Her bölümde topu topu 6 görev ve exp. paketle birlikte 5 bölüm var ve 3 zorluk aşaması var. Eğer rpg oyunlara karşı çok büyük bir zaafın var al derim , onun dışında almanı önermem. Bu arada artık çok eskidi o yüzden pek etkileyeceğinide sanmam. |
Oyunbozan |
İletim - 12/12/2008 : 19:22:28 Peki arkadaşlar; önerir misiniz?Uzun süredir sürükleyici ve görevli iyi bir oyun arıyorum... |
quLeryuzz |
İletim - 12/12/2008 : 16:48:09 Diablo 2 oluyor.Bende diablo 2 vistada çalıştı. Oyunun kısayoluna sağ tıkla özelliklerden uyumluluk sekmesini seç ve ordan Bu programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştırı işaretler ve hemen altından windows XP yi seç.Sonra uygula ve tamama tıkla. |
|
|
|