AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 single mod da rollback gibi char gitti :S acill!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
darkmessage İletim - 04/11/2008 : 22:43:16
arkadaslar single mod da oynuodum multide yüklü deil..27 lik mi ne ezik bi charim vardı pc yi bi actim char gitmis rollback atıldı sanki :D :D bi yardım lütfenn!!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
archangel_gabriel İletim - 12/07/2010 : 01:00:16
Ben başlıkları takip ediyorum sayın admin.Boş yere konu açmamamı siz söylemiştiniz.Bende konuları inceliyor,bildiğim birşey var ise yazan üyelere cevap şeklinde ekliyorum.Siz zaten inceliyorsunuz,eğer yerleştirmek istiyorsanız uygun yere alıp yerleştirin yazıları.
CrAzY_IVAN İletim - 11/07/2010 : 20:39:16
Oyunla ilgili bilgilerini ve tecrübelerini de yeni başlıklarda bizlerle paylaşabilirsin archangel. Tabii konu başlıkları, konuyla alakalı olsun ki, birçok kişiye ulaşabilesin. :)
archangel_gabriel İletim - 11/07/2010 : 14:53:24
Selam.''darkmessage'' ben sana bu konu da yardımcı olabilirim eğer istersen.Yaklaşık 15 yıldan fazladır bu oyun ile alakadarım ve bilmediğim pek birşey yoktur oyunla ilgili.Bana mail adresini yazarsan ben sana dudaklarını uçuklatacak bir karakter save verebilirim ama Diablo 2 Lod.
Cskn İletim - 20/01/2009 : 19:17:18
hero editor u kur sana tavsiyem eski karakterini yaratırsın yine esyaları da dahil olarak.
darkmessage İletim - 06/11/2008 : 21:44:38
hmm basladim tekrardanda boylede felaket oluoyo ya daha darkwood black marsh filan bile acık degil..contess i bile kesmedim o derece :D

0.02 Snitz Forums 2000