|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
DarkJedi |
İletim - 30/06/2008 : 11:46:55 Ben diyorum ki pvp sistemi,clan battle ve player killer (pk) sistemi tarzı oyuna iyice düşünüp uygulanabilecek adam gibi multiplayer sistemler olması gerekli ancak bunu blizzarda duyurmakta problem duyuyorum malum ingilizcem yeterince iyi değil :/ rica etsem ingilizcesi iyi olan birileri bunu anlatabilir mi? örn pvp sistemi arena veya dünya üzerinde yaratıkların rahatsız etmeyeceği bir şekilde ayarlanmalı, clan battle 2 clanın anlaşıp yine makul bir arazide karşı karşıya kıran kırana bir savaşı müthiş olur, ayrıca player killer zor ama olması hoş olabilecek bir uygulama:) |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ingold |
İletim - 25/07/2008 : 00:52:13 diablo 3 ıle ılgılı bı kac ss ye baktım ..fakat bende grafık motorunu farklı beklerdım wow a doner yakında :) |
DarkJedi |
İletim - 12/07/2008 : 13:27:46 wow gibi değil pk sistemi çok zor ve mühtemelen olmayacak ama haritası baya büyük ve artık şehirler arası yürüyerek gidicez gibi yani ulaşımı görerek gidibilicez hoş bence en azından bir clan sistemi olmalı, partydeki max player sayısı 8den fazla olursa 2 party kurulur clan battle miss gibi :P |
Cskn |
İletim - 01/07/2008 : 01:02:39 pk olması icin hc oyun gerekiyor bildiğim kadarıyla.eğer wow gibi olursa ayrı bir dünya yapabilirler ama sanki oyun bana biraz çocuklar içinmiş gibi geldi.İnşallah Knight online gibi olmaz.çok karanlık olmamış sanki oyun. ama savaş arenaları güzel olur |
|
|
|