|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Cskn |
İletim - 28/08/2007 : 16:57:16 Arkadaşlar Sorc un doğru olarak daha çok skill lerini söyleyebilir misin iz? Cold olacak şekilde. En merak ettiğim teleport level 1 mi olacak? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
vagranet |
İletim - 21/09/2007 : 21:12:23 nick benzerliği var kusura bakmasın kimse armagedonla anlaştık. iyi paylaşımlar görmezden gelin msjları. |
armageddon |
İletim - 21/09/2007 : 20:51:27 ne sharkı ne editi emraha ben gidip edit medit yaptırmadım sallama şimdi kafandan uydurmuşun hikayeleri kim shark acc siyle smither yapmış, benim sorc var hammer var, smither yapmadım ne editinden ne şeysinden bahsediosun sen hem böle aynı şeyleri diye diye ve bazı şeyleri atark ki onu bırak shark accsi ile edit yaptırma konusuna uyuz oldum başka biriyle karıştırıyor olmalısın.
|
vagranet |
İletim - 21/09/2007 : 20:35:58 dikatli oku birader biraz senin acc ende banlanmış diorum mix te banlanmış demiorum dt banlanmış sen benim saydığım isimleri tanımıyosun öylemi ahhahah bu kadar yalana gerek yok derim tanımıyosun ha dj-shark acc sinden oynadın günleri unutma smiter pala ile(dturkte).Emrah dt admin ine edit yaptırdığın itemleride unutma bu arada ah ah biraz dikatli oku yazdıklarımı bide diosun dt de kimse banlanmadı hahahha yzk sana sen bişi görmemişsin ne yazıkki. Vede benim yazdığım build in tercumeye ihtiyacı yok anlaşılmayan biyeri olduğunda sorarlar atlamanada gerek yok. Gözler kaç numara bozuk, onlar banlı mı diyrum bizim serverda onlar sizin serverda banlı dt de dt de kimse banlanmadı diosunya nerenle okuyosan artık yazıları çok mrk ettim.Ben seni iyi tanıyorum yalan atma öle çok çok hadi bakalım hala aynı yalanları atarsan kanıtları ile koycam bu foruma.Dt de banlanan yokmuş adam kıvırıyo mix e götürüo işi ahhaha ii oku yazdıklarımı.okuma yazmayı sana öğreten öğretmeni sorgulamak lzm.cehaletin bu kadarıda iyi deil . Hack/bot/dupe/edit yuvasında hack olmadını iddia ediosun ha ah ah sen yaptırıyosun editin kralını millete ne kalmış.Maymun bile gözünü açtı sen ne zmn açıcaksın acaba. |
batuhanus |
İletim - 21/09/2007 : 20:34:26 Bu iş uzar gider...Vagranet tartışmayı argo konuşarak sen başlattın.Ondan önce ki hadiseler gayet normal. |
armageddon |
İletim - 21/09/2007 : 19:05:26 Bizde öle kimse yok sabahtan beri uydurma konuşuyosun 1, 2.si Ben senin yazdığın builde laf etmedim ki benimkiin yazmışsın itemleri yazmamıştım ben onları eklemişsin eyw dedim sen de doğru oku biraz saydıklarının hiçbirini de dt de görmedim ben ama cidden görmedim 2 yıldır , bide şu ismini yarım yazdıklarını tamamla da biliyim kim olduklarını ona göre bulurum adamımı, Ayrıca burası önemli iyi dinle;
KARDEŞİM DİYOSUN Kİ SENİN ACC DE BANLANMIŞ DİYOSUN, BEN SİZİN SERVERA HİÇ GİRMEDİM Kİ BUNA GÜLERİM İŞTE GERÇEKTEN YA BIRAK SENİNLE UĞRAŞIYORUZ KAÇ GÜNDÜR KABAHAT BİZDE, ZAMAN KAYBISIN, AYRICA KONUŞMAYI ÖĞREN DE GEL SEN DE, ÖLE BİZ BUNLARI BANLADIK FALAN DİYOSUN DA HANİ SİZİN SERVERDA HİÇ BANLANAN FALAN YOKTU, Bİ DEDİĞİN Bİ DEDİĞİNİ TUTMUYO Bİ FORUMDA YAZI YAZARKEN HEYECAN TUTUP DA KARIŞIYOMU KAFAN NE NEYSE YAW ARTIK ZAMAN KAYBETMİCEM SENLE SERVERINI DA AL LAFLARINI DA NE YAPARSAN YAP.. AMA BENİ GÜLDÜRDÜN SAOLASIN ÇOK 
|
|
|
|