AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo II Multiplayer Online - Server -> Gwod2

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Gwannatar İletim - 05/06/2007 : 19:50:46
Siz o sadık Diablo II kitlesindensiniz..

Single Player'da tek basiniza dolanmaktan sıkıldınız..

IP'den girdiğiniz kısır oyunlardan tad alamıyorsunuz..

Efsane oyunu gerçek oyuncularla oynamak, duel yapmak, karşılıklı trade yapmak istiyor, fakat battle.net'e giremiyorsunuz.

Gel gelelim olmuyor; yine de Diablo II hala bilgisayarınızda duruyor, uninstall etmeye eliniz varmıyor.
Özene bezene uykusuz gecelerinizde yarattıgınız Level 93 barbarınız, necro'nuz, paladin'iniz kadim bir dost gibi sizi sabırla orada bekliyor.
Hala arada ugrayıp halini hatrını sordugunuz, o eski gunleri yad ettiginiz oluyor.

Ve bir gun asağıdaki linke tıklıyorsunuz.. Bugune kadar oynadıgınız o oyunun aslında ne kadar farklı oldugunu, sizi bunca zaman deli gibi eglendiren seyin aslında 10 kat daha eglenceli oldugunu, bambaska boyutları oldugunu goruyor, gerçek karakterlerle oynamanın ne denli keyifli oldugunu farkediyorsunuz.

http://forum.donanimhaber.com/m_7116028/mpage_1/key_/tm.htm

ve tum bu surecte ne bir hile, ne de 1 adet kopya item vs ile karsılasmıyor, pingi dusuk, adminli serverda Diablo'nun gerçek keyfine varıyorsunuz.

Gwod2 Diablo II server ücretsiz, sorunsuz, 'lamer'siz, uluslararası bir server..

gelin ve hangi oyunu oynarsa oynasın aynı tadı alamayıp Diablo II 'siz yapamayanın aslında sadece siz olmadıgınızı görün.

bekliyoruz.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
vagranet İletim - 17/09/2007 : 02:25:01
gwod muş ejnebi yuvası:)
türk serverları varken oraya gitmekte nesi!
Cskn İletim - 29/06/2007 : 14:04:35
AA batuhan bak söylemen çok iyi oldu bunu bilmiyorum.Ben hiçbir sorun olmaz zannediyordum.Europe ta oynayamacaksam kalsın o zaman :)
Gwannatar İletim - 10/06/2007 : 19:50:50
alıntı:
Cskn tarafından yazılan:

Tamam hadi bir bakayım servera :)
Oyundaki ismin ne senin?
Ama ben taşınıyorum evime 1-2 hafta internetim olmayacak.Ondan sonra söz gelirim..

valla tavsiye benden. :)

bu oyunu 6 sene oynadım, forumlarda tartıştım, sayısız karakter yaptım ve hakkında cok sey bildigimi dusundum hep. ancak servera girdigim gun bir de baktım ki o zamanlar aslında sadece oyun ile ilgili birazcık fikrim varmış..
ancak şimdi, serverda uzun sure oynadıktan sonra söyleyebiliyorum diablo2 yi gercekten çok iyi bildiğimi. multide boyle bir ortam ve oyun zevki varken single'ın kısır ortamında surunmenin bir alemi yok. ki her oyun multiplayer online oynandıgında daha guzel; diablo2 ise zamanında single'ndan bu denli keyif aldıgımız halde online'da single'dakinden çok farklı, bambaska.

oyundaki nick ile buradaki aynı. oyunu sevip de kendine bir iyilik yapmak isteyen herkes farkı yerinde görmeli.
batuhanus İletim - 10/06/2007 : 16:01:27
Cskn eğer europe server a geri dönmek istersen biraz kasacaksın bunu biliyorsun değil mi?
Cskn İletim - 10/06/2007 : 15:19:35
Tamam hadi bir bakayım servera :)
Oyundaki ismin ne senin?
Ama ben taşınıyorum evime 1-2 hafta internetim olmayacak.Ondan sonra söz gelirim..

0.03 Snitz Forums 2000