|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
leon1 |
İletim - 01/06/2007 : 22:36:26 beyler yeniden merhaba 2 sene oldu biz varya ayakta uyuyoz millet diablo 2:return to hellfire yı çıkarmış ama beta patch ve character sayısı 6 unique ler nefis el rune lar harika grafikler şahane yaratıklar fevkaledeninde fevkinde diceğim o ki uyuma vatandaaaaş return to hellfire diorum ya
CEHENNEM ATEŞİNE GERİ DÖNÜŞŞ |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
armageddon |
İletim - 09/08/2007 : 04:36:23 Var mı bu HellFire modunu indiren, ben indirmedim çünkü beğenmezsem silerim karakterlerimin yada oyunun da silinmesini istemiyorum ama genelde SS lerden pek güzele benzemiyo aynı yerleri ve canavarların tipleri ve görünüşleri değişmiş gibi, he oyun büyümüş yeni karakterler falan gelmiş itemler değişmiş, yeni görevler gelmişse biri bana nasıl indirilip kullanıldığını falan anlatsın lütfen... Taib silinmesi de var silinince oyun da siliniyomu ??? |
Cskn |
İletim - 02/07/2007 : 14:45:26 Hoşgeldin bartuc.Sen msn adresini yazarsan ekleyeyim seni.Benimde internetim bağlanmadı daha her zaman giremiyorum.Yazarsan eklerim seni. |
BartucTheBLoody |
İletim - 02/07/2007 : 11:30:19 Arkadaslar 10 Günlük Kanuni İzine ayrılıyorum yani 10 gun Bursadayım. Benimle iletişime geçmek isteyenler MSN ine eklesin. Elimden geLdiğince yardım ederim... |
Cskn |
İletim - 03/06/2007 : 20:52:02 Abi çok sağol düşünmen yeter. Para işini nasıl hallederiz?kaç para bilmiyorum da. Bu cuma ben bakınayım yine bulamazsam haberleşelim olur mu? msn:coskunikikardes@gmail.com Tekrar sağol.. hayırlı teskereler sana |
BartucTheBLoody |
İletim - 03/06/2007 : 16:16:06 Bursa mI???? dostum sen adresını ver bana msn den. ben sana postalayayım.. şu anda askerdeyım ama sorun deqıl. sen adres ver yeter. istediqin Exp Pack. olsun. :) |
|
|
|