AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Büyücü Druid

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
CrAzY_IVAN İletim - 28/03/2007 : 20:52:40
Diablo konularını kurcaladım ama genel olarak ayrıntılı karakter tahlillerine rastlayamadım. Bu aralar arkadaşla Diablo 2: LOD'a sardık yine :) 1.11 versiyonu oynuyoruz.

Karakter olarak elemental druid yapıyorum. Stat ve skill olarak neler üzerine yoğunlaşmalı sizce?

Karar kıldıklarım:

Cyclone armor (20 yapılacak)
Hurricane (20 yapılacak)
Oak Sage (life yükselten ruh, 20lenebilir)
Tornado ve Twister (yükseltilebildiği kadar, Hurricane ve Cyclone armor'u güçlendiriyor)

Summon olarak grizzly bear çıkarsam iyi midir bilemedim, bir de heal sağlayan solucan vardı, işime yarar mı bunlar ne dersiniz?

Stat olarak, energy gerek yok. Dex ve Str item giymeye yetecek kadar, gerisi vitality...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
meraktandır İletim - 06/04/2007 : 23:58:00
bi sitede en ii druid seklinde bi yazı okumusdum bulunca hemen paylascam sizinle. inş. işinizi gorur
Dreamwalker İletim - 05/04/2007 : 04:17:35
Dediklerine katiliyorum ancak, sen druidini en yuksek kaliteli esyalarla donatiyorsun, ancak karsindaki kisinin ise normal bir sorceress yada paladin oldugunu dusunuyorsun. Senin karakterinin giydigi esyalarla orantili bir karakter dusun karsinda ve "cookie cutter" karakterlerin disina cik dusunurken. Cunki seni sasirtip ruhuna elham okutan kisilerin cogu cookie cutter degildir. Hepsi tek tek her esyasina emek gostermis, karakterini ozenle buyutmustur. Hatta cogu santuary runs gibi kolayca level atlatan yontemleri bile sevmezler. Cunki karakteri ile oynarak ona baglanirlar. (ask hikayesine benzedi)

Simdi gelelim o sana vuramayacak sorceress'a. Senin en hizli oldurucu buyun bile sorceress a gore 3 kat daha yavastir. Yani sen bir tornado cakana kadar, sorceress ekran icinde en az 2 kere teleport ederek sana lightning cakabilir. Eger infinity si varsa yada light facetleri, o sorceress sana vurdugu an, hissedersin eger olmedi isen. Cunki tum resistancelerini dusurur jeweller, esyalar yada infinity ile...

Enigma 35 str ister eger basit armor ile yapiyorsan. Ancak o zamanda defansin oyle az olur. Onun yerine 100 STR civari isteyen archon yada wrymhide gibi armorlar giymen gerekir. Cok paran varsa en iyi archon armor sana sacred armor e gayet yakin defans verir. Zaten torchve anni filan 100 Str i bulmak cok kolaydir.

Paladinlere gelince... Tornado "fiziksel" bir ataktir. Yani 25-30.000 defansli, 75% blokesi olan vede 50% fiziksel az zarar gormesi olan bir paladini pek etkilemez. Hell zorlugunda zaten tornado 50% az zarar yapar ciplak karaktere bile. Bunlari dusununce sonuc :

Tornado senin ayarindaki bir paladine 75% daha az zarar verecektir. Paladin 4 tornadodan 3 unu bloke edecektir. Defansi cok yuksek oldugu icin ise senin ona vurma sansin cok cok azdir.

Oyunda paladinin hammerleri haricinde bildigim kadari ile hicbirsey ekranda gordugun zarari veremez karsindakine. Sadece blessed hammer tamamen magic ataktir, yani ona karsi 1% dahi koruman pek yoktur. Onun haricinde herseyin cozumu var :)
batuhanus İletim - 02/04/2007 : 12:46:14
resistance ların hepsini full yap,engima kullan sorc'un sana vurma ihtimali 0:).Vursa bile 200-300 can götürür.90 lvl druid'in canı 3-4k yı bulabilir.Üstelik PVP'de sadece teleport yapıp tornado vuracağı için druidler "kurt" diğerleride "kuzu" olur.En azından ben hep böyle gördüm.Strenght'e gelince dusk enigma 35 str istiyor,sanırım bilmiyorsun.

Zealer paladin'e gelince.Tornado bir cold attack değildir!Yani resistance falan önemsiz.
Dreamwalker İletim - 02/04/2007 : 08:08:17
Dexterity i sakin onemsememezlik etme... Cogu guide da +1 dex ver derler yada 50 yi gecme derler filan ama, onlar "godly" denilen esyalari kullandigindan level 90 a geldiklerinde 200 dexterity e vururlar...

Eger sen fakir yada ortam kesim kahramanlardan isen, spirit kalkani gibi esyalar kullanacaksan hesaplaki monarchin blokesi 47 yada 54% dur. Hell zorlugunda bu oyle bir penaltilara gelirki...

Sana kucuk bir ornek vereyim. Bir amazon yada sorceressin 30.000 i bulan elektrigini yedikten sonra ayakta duracak bir druid mi istiyorsun? Seni 500 vitality bile kurtaramaz o durumdan. Resistance vede bloke oranin, defans gucun kurtarir.
Eger bloken 75% i bulursa hele, sana gelen her saldirinin 4 te 3 unu savusturman demektir kabaca (Gercek formul cok daha farklidir, ayrica nova gibi buyulerden kacamazsin, amazon bile dodge yapamaz ondan zaten).

Strength belkide en gereksiz stat senin icin. Giyecegin esyalari bir dusun, hangisi cok strength gerektirecek? Gidip SOJ gibi yuzuklerin olacak mi? Olmayacaksa +20 strength ve bolca resistance veren yuzukleri tercih edersin. Hem ucuzdurlar hemde seni cok rahatlatirlar stat acisindan ve resistance.

Druid ler baya gucludur ama, zealci bir paladin seni kiyma makinesinden gecmise cevirir kolayca. Cunki hem resistanceleri maxiumdur hemde cok yuksek blokeleri ve atak gucleri vardir.

Kesinlikle 1 karakter modeli yapamazsin sadece PvP desen bile. Eger bir barbarianla, bir amazonla dovustugun gibi dovusursen... Barbarian ustune atlayarak 5000 gucunde bir balyozu kafana gecirdimi, olay degisir.

Eger aksi gerekmedikce, enigma cok iyidir, teleport yuzunden. Pahalidir belki ama, o tarz bir druid rahatca cow levellari temizler.
Bu arada unutma SOJ gibi esyalar Hell de degil, nightmare de duser genelde.
Ayrica nightmare de act 3 deki kurast mekanlarinda takil. (Hell daha iyi ama cok daha zor.. cold immunelerle dolu cogunlukla, o zaman oyundan cik, yeniden gir, bazen ates immune kuslar cikar soguk immuneler yerine). Neyse, burada toplayacagin kucuk charmlar sana high rune yada esya alir kolayca. Charmlar life yada resistance vermeli vede atak gucu ve damage. Cok nadirde olsa ben orada all res charmlarida buldum. Onlari satma tabii :)

Baya suredir oynamadim, hatta karakterlerim silinmistir bile ancak sanmiyorum pek birsey degissin oyunda. Ayrica hic druid le oynamadim, sevemedim adami isin acikcasi. Ama cok druid yoldasim oldu vede cok druidi dizleri uzerine cokturttum :P
CrAzY_IVAN İletim - 28/03/2007 : 21:13:10
Eheh iyi tesadüf olmuş :)

Summon yapayım diyorum da, çoktan nightmare'e geçtim bile, orada çok ezik kalırlar sanırım.

Battle.Net için maalesef diyorum :P

0.05 Snitz Forums 2000