AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 3

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Rappier İletim - 15/01/2004 : 16:52:41
İkinci oyun hala en çok satanlar listesindeyken 3. hakkında dedikodular yayılmaya başlamış. Sanırım 1.5, 2 yıl sonra oyunu piyasada görürüz. Oyun hakkında söylenenlerin yarısı bile doğru ise baya sağlam bir oyun olacağa benzer. Eee ne demişler Blizzard'dan babam çıksa oynarım Bu ata sözü böyle değildi ya hadi neyse....
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
CeLLaT_BaRbAr İletim - 15/08/2004 : 22:47:01
Abi şimdi Blizzard ın sahibi olsaydım.Diablo 5 i bile yapmıştım ha. Adamlar salak bence yaaa.Warya Diablo 3 çıksın daha ilk gün alıcam ha
imoen İletim - 19/03/2004 : 09:11:43
Biraz geç oldu ama gezinirken gördüm, atlamadan edemedim.
Aradan birkaç sene geçmesine rağmen Blizzard'ın yaptığı saçmalığı haykırmadan edemeyeceğim: Diablo 2 bu kadar çok satarken -ve Diablo 3 için elde fıstık gibi Baal varken neden Expansion'u çıkardılar anlamıyorum Herhalde şu an kendileri de Diablo 3 için konu arayışındadırlar...Bence önümüzdeki 4 yıl içinde Diablo 3'ü görmek zor gibi...(Sad but True...)
septus İletim - 25/02/2004 : 00:27:16
Diablo2'den hala azımsanmayacak paralar kazanıyor blizzard. Her sene hile vb. durumlardan dolayı silinen b.net accountları nedeniyle alınan yeni oyunlar var, zaten diablo2'nin halen en çok satanlar listelerinde boy göstermeside bu yüzden.
ozaar İletim - 18/02/2004 : 11:27:45
Ya alakasız belki ama ben naçizane single oynuyorum oyunu ve 1.09 patch ini bulamadım bir türlü blizzarddan çektiğimde olmadı bana patch i nereden bulabileceğim konusunda yardım ederseniz sewinirim...
Milamber İletim - 18/01/2004 : 22:02:49
rappier şöyle para kazanamıyorlar oyunu satıyorlar ve ondan sonra işlerini bitiriyorlar ama buna karşılık hala patch ler çıkarıyor b.net üzerinden kullanıcıları birleştiriyor yeni yatırımlar yapıyorlar ama başka bir oyunsa aynı hizmeti parayla veriyor
star wars galaxies mesela oyunu alıyorsun ondan sonradanetten oynamak için para veriyorsun her ay
wow da bu şekilde olacak ve iyi para kazanacaklar bu iki türden ikicinden kazanacakları para diablo ile kazandıkları yada yazanacakları parayı kat kat artttıracaklar
bende diablo 3 ün çıkmasını isterim ama öyle bir şey yok diyorum umarım yanılıyorumdur da vardır (ama yok :P)

0.03 Snitz Forums 2000