|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
muntakki |
İletim - 03/09/2006 : 14:41:19 Diablo 2 deki en güçlü karakter kim sizce?
Bence Necromancer Cevapları bekliyorum |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Dreamwalker |
İletim - 07/12/2006 : 11:33:58 Bir ww? Amazonun dodge, avoid ve evade skilleri cok gucludur. Daha hic bir barbariana yenilmedim yav. En guzeli, uber tristramda duello yapacaksin, barbarianlar oraya pek ayak bile atamiyor zaten tek basina (sorceress ablasinin elini tutmadan :P )
infinity runewordlu bir sorceress yada bir lanet kullanan boner necromancer harici pek zorlandigim olmadi duellolarda. Tabii ki super uber esyalara sahip smiter/aura paladinleri saymiyorum. Ancak sanirim blizzard onlari patchledi, bayadir oynamadimda.
|
batuhanus |
İletim - 06/12/2006 : 13:26:10 Demesi kolay:).İtemlarını gerçekten süper yapmış(rune,charm...) bir javazon en fazla 3 vuruşta paladini indirir.Diyeceksin immunity var;onun için bile eşyalar var resistanceları -80 e inderecek. |
bilalaydac |
İletim - 06/12/2006 : 11:19:49 arkadaşlar bahsettiğimiz vs ise eğer mızraklı amazon bi halta yaramaz bence.. önce şunu bir düşün yanına teleport edebileceğin adam mele char olmalı ki yakınında olsun.. yoksa uzaktan lighting atan bie sorca nasıl teleportla yaklaşacaksın ? yada bir bovazona.. barbarın yanına teleport ettin diyelim tek ww lik işin var.. yada bir palanın dibine ışınlandın; sence paladin amazonun mızrak skillerine boyun eğer mi ? amazonun avantajı zaten uzaktan kalleşce :) saldırmak, sizde onu yoksayarsanız ne anlamı kalıyor.. mızrak ve javelin skilleri bence single de ilerlemek ve exp kasmak içindir.. tabi yanılıyor da olabilirim :) |
batuhanus |
İletim - 03/12/2006 : 14:02:26 alıntı: Dodo tarafından yazılan:
Oyunu rahat bi'kaç yıldır oynamıyorum ama oynamasını bilenine Paladin derler. :)
Eheheh konuya noktayı sen koydun:D |
Dodo |
İletim - 03/12/2006 : 13:26:33 Oyunu rahat bi'kaç yıldır oynamıyorum ama oynamasını bilenine Paladin derler. :) |
|
|
|