Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
batuhanus
İletim - 17/07/2006 : 14:25:27 eskiden zengin olduğum charlarımı içeren bi accountum vardı.90 gün oyuna girmeyince hepsi silindi.Pek üzülmedim dedimki "nede olsa diablodaki dostlar yardım eder" kendimi başka bi isimle tanıtarak oyunda yeni bir account açtım.channela girdiğimde ilk olarak rush istedim normal seviyesinde...andarieli geçmeme yardım eden bile olmadı.bu olayı channelda paylaştım bi ton küfür yedim.maphack sitesi istedim herkes "bi ist ver söylim dedi"(eskiden karşılıksız isterlerdi ayrıca ek sitelerde söylerlerdi).ya bu blizzard mf bulmayı zorlaştırdıda insanlar asabi oldu yada yenilere channelda yer yok.
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
Dreamwalker
İletim - 21/07/2006 : 12:18:11 Bazen insanlarin gercek yuzunu gorunce, insanlari katletmek isteyenlere hak veriyor insan degil mi? Saka bir yana, malesef bu hemen her oyun icin gecerli, sadece diablo icin degil. Eger USeast serverinde oynuyor isen rush sorun degil. Maphack icin yardim edemem, cunki pek bilgim yok. Tek bildigim zevk almak icin hile yapacaksan, bari hic ugrasma otur hayal et diabloyu nasil sut dokmus kediye benzettigini :)
Neyse, rush, hatta esya yardimi filan sorun olmaz eger USeast de isen.
Black_Falcon
İletim - 19/07/2006 : 09:21:28 ben cok eskidien oynardım ama çok unutmuşuum:(