|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ceberruh |
İletim - 09/07/2006 : 17:10:13 Diablo 2'de Eşya Birleştirme
ACT III e gectim. Ancak ACT II de bir kutu aldim ve bazı eşyaları içine koyup güçlü özel bir silah çıktı ortaya. Şu an elimde renkli taşlar ile kurukafa taşlardan var. Bu kutuda eşya birleştirme nasıl yapabilirim bilen var mı?
Yoksa bu tek seferliğine aldığım göreve mahsus olan bir şey mi? Yardımcı olursanız sevinir.
NOT: Crazy_Ivan sen bu işlerden anlarsın heralde çok yardımın dokundu bana diablo hususunda :))) |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
GrandHades |
İletim - 26/07/2006 : 18:41:56 3 el rune=eld rune 3 eld rune=tir rune 3 tir rune=nef rune 3 nef rune=eth rune 3 eth rune=ith rune 3 ith rune=tal rune 3 tal rune=ral rune 3 ral rune=ort rune 3 ort rune=thul rune 3 thul rune+chipped topaz= amn rune vs vs vs |
Palad1n |
İletim - 09/07/2006 : 19:11:56 bir çok crafted eşya yapabilirsin. örneğin reju pot yapmak için: 3 mana +3 heal pot koy full reju için: 3mana +3 heal +istediğin gem koy.
gem konusunda aynı kalite ve aynı tür gemleri koyarak bir üst seviye gem yapabilirsin. aynı şey rune için de geçerli. deckard amcayla konuşunda size 6 gem +1 sword= 6 soketli long sword yapar diyor.
3 yüzük= 1 kolye 3 kolye= 1 yüzük 2 sadak ok= 1 sadak bolt 2 sadak bolt=1 sadak ok
ve sadece oyunu bitirdiğin seviyede kullanacağın tome of town portal+wirts leg=secret cow lvl var |
batuhanus |
İletim - 09/07/2006 : 18:47:54 bulduğun aynı taşlardan yada kurukafalardan 3 tanesini horadric cube e koy transmute de(üst seviyedeki taşı yada kurukafayı elde edersin) |
|
|
|