Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
batuhanus |
İletim - 26/06/2006 : 20:31:26 sizce en iyi javazon nasıl olur?[itemleri,statları,skilleri,charmları,adı(?),oturduğu yer,mesleği,medeni hali...] |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Dreamwalker |
İletim - 05/07/2006 : 09:09:47 Suan Valkyrie oldu malesef :) (eski hesabimda paslaniyor, silmedim) Tristrami tek basina yapabilecek bir zon denemesi yapmak icin yeni bir amazon olusturdum. Strength'den ziyade Dexterity'e agirlik vermem gerek vede sanirim storm shield (35%damage reduce). Ayrica yay skilleri gibi oylesine harcadigim skilleri passive'e yukleyerek, olumsuz bir valkyrie ve cogu atagi savusturabilen bir amazon yapmak istiyorum. Yeni amazonun ismi "wolen" suanda level 79. Ancak tekrar ve tekrar baal runlar bok can****IcI :( |
batuhanus |
İletim - 04/07/2006 : 16:51:00 şu javazonun e-maili ve tel. de versene belki anyayı bırakır bana gelir:P |
Dreamwalker |
İletim - 03/07/2006 : 08:16:22 En iyi javazon degil bu yazacagim karakter. Ancak Oyundaki her yaratiga karsi koyabilen ve tek basina (mercenary ve valkyrisi ile birlikte) uber diabloyu oldurebilen bir amazon. Tek basina tum tristrami temizlermi bilmiyorum daha denemedim. Ancak imkansiz gorunuyor, cunki her yaratigi hizlica oldurecek sekilde fiziksel zararim yeterli degil.
[STATS] Lightning fury, charged strike, valkyrie 20 skill Decoy, dodge, avoid, evade,pierce,critical 2-4 skill Guided arrow, multi shot, magic arrow, fend, impale ve geriye kalan passive skiller 1 skill. Kullanilmamis skill = 8
[SKILLS] 300/330 strength, 275/325 civari dexterity.. 300/330 civari vitality, uhm.. 50-75 civari enerji (esyalara gore degisiyor...)
[ADI] ismi "tenii" . Server USeast battle net
[ESYALARI] Kafalik " shako + UM rune Silah = titan's revenge (PVM) Ethereal titan's revenge (PVP) Kalkan = Spirit shield (PVM) Phoenix shield (PVP) Zirh = Enigma (PVM / PVP ) Fort (PVM/PVP) Boots = War Travs (MF) Gore rider (PVP/PVM) Kemer = Thundergods Eldiven = Dracul's grasp Yuzuk = Raven frost + nadir (sari renk ) yuzuk; mana leech, all res 11, attack rating Amulet = Nadir amulet; +2 passive skills, all res 20, lightning res 24 (total 44), +50 poison damage vs.
2. silah = Call To Arms (battle cry ve battle dommand icin 2. kalkan = spirit ( savas cigliklarina +2 skills icin )
[Charmlar] Amazon torch = +3 amazon skills, +19 stats, +19 resistance Annihilus charm = +1 all skills, +19 stats, +13 resistance Small charms: +5 all res , +4 all res ve +18 life, 130 poison damage vs.. 6/7% magic find SCs + ... Large charms: 8% FHR, +5 max dmg, 50-55 attack rating ... +6 max, 45 Attack rating, 30 life (ve benzerleri), 175 poison damage Grand charms: 38% magic find, 15% lower vendor prices Gheeds fortune charm (MF icin), +1 passive/javelin skills ve 15-25 life grand charms (duel icin). all res 12 GC (uberler icin)
Maksimum magic find 400 civari ve Yardimci ile birlikte 550'ye cikiyor.
[YARDIMCI] Level 15 ten beri ozenle yetistirilmistir :) Ethereal Collossus voulge insight: level 17 meditation aura digerleri kusursuza cok yakin. (amazonlar mana yi su gibi iciyor) Ethereal kraken shell FORT: all res 29% ve 2900+ defans. (MF icin ethereal skullder's yada enigma -STR gerektiginde-) Ethereal andariel visage helm: 15% enhanced damage, 15% fire resistance ve 10 str jewel ile soketlenmis halde. (MF icin ethereal shako) Mercenary'in maksimum damage: 6500 Defans : ~27.000 (Fort frozen armor'u eklediginde ve andariel helm ile) Resistance: cold 75, poison 85, lightning 80, fire ~65 (degisiyor esyalara gore)
[VALKYRIE] Valkyrie icin cogunlukla kirmizi valkyrie favorim (life leech, extra life ve fire damage eklentisi), eger uber tristram gibi zorlu yerlerde mucadele edeceksem o zaman gumus/gri valkyrie (defans). Valkyrie'm cogunlukla tek basina 10.000 defansin altindakileri (buyucu, druid, necro gibi klaslari) oldurebiliyor duellolarda.
[TAKTiK] Decoy'u gerektiginde kullanmaktan kacinmiyorum. Ozellikle uber tristram'da cok etkili. Ayrica "slow missiles" da cok etkili, duellolarda bile slow missiles i bir sorceress yada buyu yapan yada uzaktan atis yapan (okcu amazon gibi) klaslar icin olum demektir.
Savas taktigim cogunlukla uzaktan 2-3 javelin kullanarak lightning fury ile yildirim dansi yapmak :) Sonrasinda ise charged strike ile ayakta kalabilenleri oldurmek. Bu amazon tamamen javelin kullanicisidir.
[OTURDUGU YERLER] Ikiz Denizlerin Karcheus Dag'inda dogup buyumustur. Diablo'nun olumluler dunyasinda oldugunu ve tristram'i yakip, yagmaladigini ogrenince ondan sonraki gunlerini Diablo ve kardeslerini kovalamakla gecirdi. Memphisto, sonrasinda Diablo ve son olarak ise Baal'i oldurdukten sonra ise Tanricasi Athulua tarafindan servisine cagirildi. Suanda Athulua'nin emri altinda, genc amazonlara yardim gerektiginde bir Valkyrie olarak yardim ediyor.
[MEDENi HALi] Deckard Cain ne kadar "su yasli adami bir mutlu et" dedi ise de, malesef Tenii'nin olumlu dunyadaki tek iliskisi Anya ile olmustur. (Tabii Valkyrielerle olan gizli kacamaklari saymazsak)
[KISA HiKAYESi] Amazon kahinlerin gelecekte olacagini bildirdigi buyuk savas icin cocuklugundan beri hazirlanmis ve dag amazonlarinin sadik silahi olan javelin'i kendine silah secmistir. Hayati boyunca hep tanricasi Athulua'nin yaninda bir Valkyrie olarak hizmet etmek istemistir. Cehennem dunyaya tekrar savas actiginda ise Athulua tarafindan hizmete cagirilmis ve rehber olarak hizmetine bir valkyrie verilmistir. Lut Golein'de colde kurtardigi yerli bir genc ona sadaakat yemini edince Amazonlarin gelenegine biraz ters dusen bir karar vererek O'nu yanina almistir. ismi "Kasim" olan bu genc yemimine bagli kalarak, Tenii'nin yanindan hic ayrilmayarak hayati pahasina savasa atilmistir. Yolculugu boyunca bir cok arkadas edinmis ancak 2 tanesi ile can dostu olmustur. ilki "Medinah" isminde buz ve ates buyuleri konusunda hakim bir buyucu, ikincisi ise "Storms of nature" -kisaca storm- adinda yildirim konusunda hakim bir buyucudur. Onlarin disinda:
Favori yoldas : paladinler (ozellikle fanatism aurasi kullaniyorlarsa) Pek sevmedigi ise... Summoner Necromancer. (cok lag yapiyorlar :P )
Baska bilgiye ihtiyac var mi? :) Ne kadar cok bos vaktim varmis be... |
|
|
|